53-årige Karsten Meldgaard Nielsen har været dommer siden 1996, og det er ikke unormalt for ham at dømme ca. 100 kampe om året. Men det er nu ikke derfor, han er blevet kåret som Årets Breddedommer i Region 3.

Han er nemlig meget mere end en dommer. Det ser man tydeligt i indstillingen fra kollegaerne:

- Karsten en kendt og meget vellidt dommer i fodboldklubber og blandt kollegaer. Han er en dommer, der gennem mange år har bidraget med godt humør og friske bemærkninger. Han er god til at inddrage nye dommere i fodbolddommerverdenen, hjælper dem med at skabe en god holdning til dommergerningen og byder dem ind i fællesskabet.

Hjælpsom og loyal
- Som dommer og linjedommer har Karsten været med til at fremme de lokale unge talentfulde dommere, ligesom han har ydet god vejledning og loyal opbakning før, under og efter kampene. Denne loyalitet har han også haft til sin egen dommergerning og indplacering, og det har bragt ham langt - noget som vi alle kan lære af, lyder de rosende ord fra kollegaerne.  

Karsten Meldgaard Nielsen dømmer i øvrigt også indendørs fodbold og futsal – sidstnævnte på eliteniveau. Med hæderen følger også et diplom, blomster og to landskampsbilletter.