Brian Rasmussen er en kompromisløs og passioneret formand med ungdomsfodbold i hjertet.

- Når du møder Brian i klubhuset, i vaskerummet, i boldrummet, ude på banerne eller i bestyrelseslokalet er du aldrig i tvivl om, at Brian er drevet af passion for at skabe fantastiske rammer for spillere, forældre, trænere, holdledere og alle de frivillige i Hasle Boldklub. Brian arbejder konstant for, at Hasle Boldklub er en klub, hvor alle føler, det er fedt at være, og der er ”orden i kaos” i vores klub, kan man blandt andet læse i indstillingen.

I 1992 begyndte han arbejdet i ungdomsudvalget i bestyrelsen i Hasle Boldklub – og sidenhen formand for udvalget. I dag er han formand for hele klubben, men det er stadig ungdomsfodbolden, der er hans hjørnesten. Det stopper dog ikke her – han er også ungdomstræner, han rekrutterer trænere og han arbejder for at få pigefodbolden endegyldigt etableret i klubben.

Altmuligmanden der gør det med et smil
Og hvis du troede, vi stoppede her – så kan du godt tro om.  

- Brian står også for de administrative opgaver i klubben, ligesom han har etableret samarbejde med get2sport, og han arrangerer udlandsture for vores ungdomsmedlemmer. Han er materialemand for hele klubben, og han bidrager generelt med store smil og glæder sig i høj grad over de frivillige, som også ønsker at hjælpe, lyder det også i indstillingen.

Udover hæderen modtog Brian Rasmussen et diplom, en gave og en pengepræmie på 4000 kr., som han fik overrakt mandag den 23. november.