I Nors Boldklub i Thisted Kommune er man heldig at have en mand som Preben Gravesen. I et mangeårigt virke i fodboldklubben både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem har han kæmpet for lokalfodbolden. Han har spillet i klubben siden barnsben, varetog sin første trænerrolle i 1989, og senest har han også kunne pryde CV’et med titlen som formand for Fodboldudvalget.

Ja, Preben Gravesen er svær at komme udenom, når det drejer sig om breddefodbolden i denne del af Jylland. Han er et eksempel til efterfølgelse.

"Han fortjener virkelig en anerkendelse for at være med til at gøre det muligt for så mange at spille fodbold", lyder det i indstillingen fra klubben.

Preben Gravesen blev offentliggjort som modtager af DBU Jylland Region 2’s Gør en forskel-pris på årsmødet den 19. november i Aulum. Prisen blev han overrakt, da Morten Smed fra Ungdomsgruppen overraskede ham hjemme allerede den 12. november.

Mulighedernes mand
I sit virke som formand for Fodboldudvalget i Nors Boldklub har Preben Gravesen blandt andet være med til at starte et stærkt samarbejde med nabobyen, Hillerslev, der i dag gør det muligt at have hold i ungdomsrækkerne til og med U19. Desuden er han med i det samarbejdsudvalg for FC Thy-Thisted Q, som dækker alle pigespillere fra U13-U18.

Det er også Preben Gravesen, der er tovholder på seniorholdene.

"Takket være Preben Gravesen har flere børn og unge, piger og drenge mulighed for at spille fodbold på det niveau, de har lyst og evner til", fremgår det i indstillingen fra klubben.

Preben Gravesen er en ægte inspirator for alle i Nors Boldklub. Både spillere, trænere og bestyrelsesmedlemmer.

"Han er aldrig bange for at give en hånd med til alle opgaver, der måtte være i en klub af Nors Boldklubs størrelse", afsluttes indstillingen.

Sammen med prisen modtog Preben Gravesen et diplom, en gave og en pengepræmie på 4000 kroner