Karup/Kølvrå 07 er med sine bare 86 medlemmer en meget lille klub. I løbet af årene har klubben hovedsageligt haft hold i seniorrækkerne. I 2019 spirede det første børnehold i klubbens historie, og i år kom så det store gennembrud med opstart af fodbold for de allermindste, Minipoder. Nu spiller 25 små piger og drenge sammen med deres forældre fodbold i klubben. Det takket være årets prismodtager, Winnie Nielsen.

"Winnie fik gang i en hel U6-årgang. Sammen med en forælder skaffede hun sponsorer, drikkedunke og forplejning. Ja, alt hvad der skulle til, klarede hun", skriver klubben i indstillingen.

Derfor er Winnie Nielsen årets modtager af DBU Jylland Region 2’s Aage Eltons’ pokal.

Fra spiller til bestyrelsesformand
37-årige Winnie Nielsen er et velkendt ansigt i Karup/Kølvrå 07. Først var hun spiller. Dernæst løftede hun opgaver som både træner og holdleder. I løbet af årene har hun også siddet i bestyrelsen og i forskellige udvalg. Senest i 2020 blev hun valgt som formand i klubben. Hun deltager ligeledes i mange af Viborg Idrætsråds aktiviteter og repræsenterer Karup/Kølvrå 07 i DBU Jylland.

"Winnie er et kæmpe aktiv for KK07. Selvom hun har lagt støvlerne på hylden, lægger hun fortsat utallige frivillige timer i klubben og lokalsamfundet", lyder det videre i indstillingen.

Med prisen anerkendes Winnie Nielsen for sin omsorg, sit gå-på-mod og hårde arbejde i KK07.

"For os er hun en rigtig ”klub-mutter”, som sætter en ære i, at KK07 er en præsentabel klub, som spillere, trænere, tilskuere, frivillige og bestyrelsesmedlemmer har lyst til at være i. Hun er altid klar med en hjælpende hånd, og vi er heller ikke ét sekund i tvivl om, at fodboldstøvlerne findes frem, hvis der er brug for det. Tak for Winnie”, afslutter klubben i indstillingen.

Jørgen Rasmussen fra regionsbestyrelsen var på uanmeldt besøg i Karup den 11. november for at tildele prisen. Sammen med hæderen modtog Winnie Nielsen initiativpokalen og et legatbeløb til klubben på 5000 kr.