”Det er en stor mulighed for at gøre en større forskel end bare i min egen lille klub. Jeg har været i forskellige klubber i det jyske og vil gerne være med til at vedligeholde og forbedre breddefodbolden”, lyder det fra Jakob Oelenshlæger Poulsen ved aftenens årsmøde i Region 2.

Regionsbestyrelsens nye mand er født og opvokset i Tarm, hvor han slået sine folder som både børne- og ungdomsspiller. Siden har fodboldkarrieren bragt ham forbi Skjern GF, Spjald IF og senest Aalborg KFUM.

Med en familieforøgelse på trapperne er han netop flyttet til Skjern, og da afgående medlem, Torben Nielsen, ringende om bestyrelsesarbejde, tøvede den unge civilingeniør ikke.

Jakob Oelenshlæger Poulsen har altid deltaget i frivilligt arbejde i de klubber, han har været tilknyttet, så da muligheden på et større plan bød sig, var der ingen tvivl. Det er især et fokus på børn og unge, der driver det nye bestyrelsesmedlem, som i flere år har været fodboldskoleleder i Tarm.

Holdet er sat
Jacob Oelenshlæger Poulsen går således ind i regionsbestyrelsen, mens Torben Nielsen fra Rindum SU træder ud efter seks år som bestyrelsesmedlem – heraf de seneste år som næstformand.

Bestyrelsesmedlemmerne Michael Koch og Poul Overgaard blev genvalgt.

Regionsformand, Johnny Krogh Hansen, samt bestyrelsesmedlemmerne Henrik Flensborg Hansen, Jørgen Rasmussen og Pernille Kristensen blev alle valgt for en toårig periode i 2019 og sidder derfor yderligere et år.

0J4A5379 Region 2's bestyrelse. Øverst fra venstre: Poul Overgaard, Jørgen Rasmussen, Henrik F. Hansen, Jakob Oelenshlæger Poulsen, Johnny Krogh Hansen,Pernille Kristensen og Michael Koch.