I vestjyske Nr. Nebel har man taget hul på uge to af træningen efter genåbningen af breddefodbolden.

De skærpede retningslinjer har sat klubbens frivillige på ekstra arbejde, men det gør de gerne i fodboldens tjeneste.

Forandringsparat og løsningsorienteret
Fodboldens corona-regler bliver selvfølgelig fulgt i Nr. Nebel IF, som har fulgt udviklingen nøje for at kunne klæde trænerne bedst muligt på til at løse opgaverne.

Bl.a. har klubben fået fremstillet et lille aggregat, der kan påmonteres de vogne med bolde og rekvisitter, som hver træner har til rådighed. Aggregatet er en lille holder til sprit, således at det hele tiden er tilgængeligt før, under og efter hver træningstime.

- Vi har af den lokale fabrikant Kaj Olesen A/S fået leveret denne lille finesse til vore boldvogne, der gør det nemt for vore trænere at medbringe håndsprit på træningsbanerne, forklarer kasserer Henrik Søndergaard fra Nr. Nebel IF / Blåbjerg Fodbold.

Og at gøre opgaverne nemmere for trænerne i denne corona-træningsfase, det er noget, der har været på dagsordenen i den vestjyske klubbestyrelse. Her er man nemlig klar til at håndtere de ændrede vilkår med løsningsorienterede tiltag, for alle er sultne efter fodbold.

- Vi er glade for, at vi igen har fået mulighed for aktivitet på træningsbanerne, også selvom det fortsat skal foregå under skærpede retningslinjer, slutter Henrik Søndergaard.


Nrnebelif Sprit Henriksoendergaard 001 Der er naturligvis ikke skudt genvej, for også klubbens logo er markeret på spritholderen (foto: Henrik Søndergaard).