Sundheden vægter højest, og derfor følger vi naturligvis de corona-restriktioner, der aktuelt er meldt ud omkring bl.a. forsamlingsforbud på max. 10 personer og en anbefaling om ikke at interagere mellem klubber.

Men vi fornemmer også, at fodboldfolket er klar til at sætte i gang med endnu mere fodbold, når det på et tidspunkt bliver muligt. Derfor genåbner vi nu vore tilbud om pokalkampe:

Sydbank Pokalen for senior (hhv. herrer og kvinder): Den nye pokalsæson, som skulle have startet i marts/april.
DBU Jyllands Ungdomspokalturnering (hhv. drenge og piger): De afsluttende kampe i pokalsæsonen 2019/2020.

Tilbuddene genåbnes nu, så vi er klar til at sætte i gang, i det øjeblik der lukkes op for den mulighed. I tilfælde af, at der på grund af corona-restriktioner ikke bliver mulighed for at spille kampe før sommerferien, bliver tilbuddene selvfølgelig ikke afviklet.

 

Disse corona-restriktioner skal hæves, før vi kan gå i gang med kampe:

  • Forsamlingsforbuddet skal op på min. 30 personer, før vi kan gennemføre 11-mandskampe.
  • Anbefalingen om at undgå interaktion mellem klubber skal ophæves.


Sydbank Pokalen genåbnes for til- og framelding

Sydbank Pokalen for både herrer og kvinder nåede slet ikke i gang, før corona-nedlukningen satte en stopper for fodbolden. Men nu lukker vi op for tilmeldingsvinduet på ny, så din klubs førstehold igen har mulighed for at til- eller framelde sig Sydbank Pokalen for hhv. herrer og kvinder.

Tilmeld din klubs førstehold i KlubOffice senest 27. maj – de allerede tilmeldte hold fra forårets start (222 herrehold og 85 kvindehold) deltager i pokalturneringen, hvis de ikke afmeldes ligeledes senest 27. maj.

- Umiddelbart efter den 27. maj laver vi så en ny afviklingsplan for Sydbank Pokalturneringen, idet man både kan til- og afmelde hold i denne omgang, forklarer DBU Jylland turneringschef, Ole Frandsen.

Om corona-restriktionerne til den tid vil, tilstræbes dobbeltrunde (f.eks. onsdag/lørdag) i både uge 24, 25 og 26. På grund af de særlige omstændigheder i år vil der formentlig blive skubbet en runde til efter sommerferien.

Ungdomspokalen spiller sæsonen færdig
I DBU Jylland Ungdomspokalturneringer for hhv. drengehold og pigehold er vi i turneringerne nået helt frem til kvartfinalerne, endda semifinaler for enkelte rækkers vedkommende. Her tilbyder vi at afslutte pokalturneringen, om corona-restriktionerne tillader det senest fra uge 25.

Vi tilstræber en hurtig afvikling i uge 25 og 26, og sætter snarest tidspunkter på kampene. Klubberne opfordres til at udvise størst mulig fleksibilitet omkring tidspunkt for afvikling.

- Afviklingen bliver ikke 100% optimal, men det bedst opnåelige i et vanskeligt forår, vurderer Ole Frandsen.

Hvis det i det hele taget bliver muligt at gennemføre pokalturneringen, vil vi også have forståelse for de klubber/hold, der evt. ikke ønsker at spille kampene under de forhold, der pt. kan tilbydes. Klubberne vil derfor heller ikke kunne risikere gebyr for evt. afbud.

 

P.S. Vi har også andre tilbud klar på rampen - det hører du mere om i uge 22.