Normalt har flere tusinde børnefodboldspillere før sommerferien deltaget i DBU 3-bold Tour-stævnerne, men corona har også her aflyst hele baduljen.

Men nu tager vi revanche! Til september er vi igen klar med jyske stævner på DBU 3-bold Tour: 
Allerede 5. september er Fårup Sommerland medvært ved stævnet i Blokhus, mens Brædstrup IF er værtsklub dagen efter, søndag den 6. september. Søndag den 13. september åbner Mejrup GU stadion for de glade 3-boldbørn, men fynboerne byder på et stævne 12. september.

Tilmeld 10 dage før hvert stævne
13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter uden for banerne.

Tilmeld allerede nu i KlubOffice eller via mail til DBU Jylland - tilmeldingsfristen er 10 dage før hvert stævne.


Aktiviteter for store og små
Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er 10 dage før hvert stævne.

Sådan ser hele tourplanen ud for efteråret 2020:

DBU 3-bold Tour 2020
5. september Region 1 Fårup Cup
6. september Region 3 Brædstrup IF 
12. september DBU Fyn  
13. september  Region 2 Mejrup GU
Dato Region Værtsklub


DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.


På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015. Det vil sige fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I efteråret gælder tilbuddet også for U11 og U12 Piger - altså årgang 2009 og 2010.