Trætheden lyste ud af de hårdtprøvede Serie 4-spillere fra Hørning IF, da de tirsdag aften måtte vinke farvel til pokaldrømmene på udebane hos lokalrivalerne fra Hårby IK 81.

Men programmet var også blevet uhørt hårdt for Hørning-spillerne, der i lørdags spillede i Sydbank Pokalen mod BMI, hvor kampen måtte afbrydes efter 17 minutter på grund af uvejr. Kampen kunne først genoptages mandag, og her røg de to mandskaber ud i forlænget spilletid efter 3-3 i den ordinære kamp, som bød på masser af intensitet og tænding.

Komprimeret program i Sydbank Pokalen
Hørning IF kunne række armene i vejret til sidst med en sejr på 4-3, og det betød så endnu en pokalkamp. Tirsdag. For programmet i Sydbank Pokalen er blevet særdeles komprimeret på grund af den langvarige corona-nedlukning i foråret, og der spilles hver tirsdag og lørdag i juni måned.

Til tirsdagens kamp trak Hørning IF så den tidligere partnerklub, Hårby IK 81, og hvis ikke hørningenserne var varme i forvejen, så tændte den lodtrækning op under konkurrencementaliteten.

Så 24 timer efter BMI-kampen inkl. forlænget spilletid, stillede Hørningspillerne op til endnu en pokalkamp, den tredje på fire dage.

Svedige og trætte, men klar igen søndag
Både til kampen i BMI og i Hårby oplevede Hørning IF masser af opbakning fra de medrejsende tilskuere. Stolene var besat med op mod 100 tilskuere tirsdag aften ved Borgernes Hus, Skanderborg.

- Det er i hvert fald ikke kun spillerne, der har hungret efter fodbold. Tilskuerne var i fantastisk form, lyder det fra Hørning IF-formand, Torben Madsen.

Banen var måske nok lidt hård og ikke helt nyklippet, men der skal mere til at spolere et godt, gammeldags lokalbrag. Syngende tacklinger og satsede driblinger prægede den velspillede pokalkamp.

Varmen, skader og mange spilleminutter i benene gjorde dog sit til at spænde ben for det ellers godt fightende Hørning-mandskab, som da også måtte se sig slået ud af Sydbank Pokalen med et 0-2 nederlag.

- Men vi er selvfølgelig klar til 2020 Cup, som vi skal spille på søndag, understreger Torben Madsen, som oplevede masser af smil på trods af trætheden hos spillerne.

Fodbolden har været savnet.

Sådan finder du programmet for Sydbank Pokalen
Vil du også ud i sommervejret og opleve pokalfodbold? Så find kampprogrammet for Sydbank Pokalen her. Næste runde spilles lørdag den 20. juni.