Vi har fortsat stor respekt for det sundhedsmæssige aspekt af at åbne op for flere og flere dele af foreningslivet. Og vi følger naturligvis myndighedernes regler og anbefalinger.

Det er derfor glædeligt, at DBU Jylland nu kan genåbne for bestilling af træner- og IT-kurser. Kursusdelen af foreningslivet har også lidt under corona-krisen og nu er det igen blevet tid til at søge viden og inspiration.

Så vil du gerne toptune klubbens trænere eller måske klubbens IT-værktøjer til efteråret, så se vores tilbud og bestil allerede nu.

Sådan bestiller du kurser
Vil du gerne have overblik over muligheder og kursuskategorier, så kan du enten søge i menuen ”Uddannelse” her på hjemmesiden eller du kan finde det store udbud i DBU’s Uddannelseskatalog her.

Mange klubber ønsker at afholde kurser hjemme i deres egen klub. For at sikre et fornuftigt antal deltagere vælger nogle at samarbejde med naboklubben om at stable et kursusforløb på benene. Så der er flere muligheder for kursusafvikling, og det er ganske enkelt:

1. Bestil kurset på DBU Jyllands hjemmeside.
2. Afvent bestillingsbekræftelse fra lokalunionen.
3. På kursusdagen sørger lokalunionen for instruktør, kursusmateriale osv., mens du sørger for lokale og evt. forplejning, baner, omklædning eller lignende.
4. Inden klubkurset afholdes, skal alle kursister være tilmeldt kurset via KlubOffice. Det er blandt andet vigtigt, fordi kursistens cv dermed altid er opdateret med gennemførte kurser og eventuelle trænerlicenser.

KLUBKURSUSBESTILLING

Denne formular anvendes kun ved bestilling af klubkurser for hele grupper.

ØNSKES AFHOLDT

(dd-mm-åååå)
(tt:mm)

Kontaktperson

* Feltet skal udfyldes / vælges!


Åbne kurser endnu ikke klar
Pt. er der ikke nogen åbne kurser på programmet. Vi er netop nu ved at planlægge efterårets åbne kursusplan, så oversigten vil løbende blive opdateret.

Du kan tilmelde dig et åbent kursus via DBU Jyllands hjemmeside:

1. Log ind på Mit DBU i toppen af hjemmesiden med brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har en profil i forvejen, klikker du på ”Ny profil”, udfylder som beskrevet og logger ind.
2. Klik på ”kurser” i menuen og vælg derefter ”kursustilmelding”.
3. Søg kurser frem og vælg det ønskede kursus.
4. Tilmeld dig kurset og vælg betalingsform.


Det behøver ikke koste mange penge
Vidste du i øvrigt, at mange kommuner yder kursusrefusion? Det kan meget vel betale sig at undersøge reglerne i din kommune.