Selvom Ove Lyhne er breddefodboldens mand, har han selv spillet fodbold på højeste niveau. Først i Esbjerg fB i klubbens dominerende periode med holdkammerater som Jens Jørgen Hansen, Preben Jensen, Viggo Jensen og mange flere. Og endda med Richard Møller Nielsen som træner.

I 1971 flyttede han med samleveren Sonja, som han mødte i Esbjerg, til Herning, hvor et job på skattekontoret ventede. Helt indtil 1985 huserede Ove Lyhne på banerne i Herning og Ikast. Langt de fleste for Herning Fremad, og så to år i Ikast fS i perioden hvor professionel fodbold blev indført i Danmark.

1985 blev året, hvor Ove Lyhne stoppede med fodbolden på eliteplan. Han spiller den dag i dag med superveteran-fodbold med vennerne fra Ikast fS og med medarbejderne hos DBU Jylland. I 1989 vinkede han farvel til skattevæsenet og blev ny direktør i Ikast fS.

Det blev til fem år på posten, hvor han også var med i DBU’s og Divisionsforeningens bestyrelse. I 1994 begyndte Ove Lyhne så som administrationschef hos JBU, som det dengang hed – og han har været i organisationen lige siden.

Sammen med Sonja har de børnene Kern og Anja, som har beriget dem med seks børnebørn – tre fra hver.

Ove Lyhne 25-års jubilæum markeres af DBU Jylland med en reception:

Fredag den 10. januar kl. 14.30-17.30
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning