Hvis du interesserer dig for børnefodbold, har du nu muligheden for at lære af to yderst prominente mennesker i lige netop den kategori, når Jesper Skou Bendixen og Lasse Vinning besøger Dana Cup Sportscenter i Hjørring lørdag den 14. marts fra kl. 8.30-15.00.

Kunsten at lave differentieret træning til gavn for alle - uanset niveau
Jesper Skou Bendixen har årelang erfaring med træning af børn og ikke mindst piger – i øjeblikket er han DBU U14 piger-talenttræner. Hans tema på seminaret vil også indeholde, hvordan man som træner kan skabe en differentieret træning, som gavner alle spillerne.

Derudover vil Jesper Bendixen gå mere i dybden og give et bud på, hvordan man som pigetræner kan arbejde med det hele menneske – både på og uden for banen.

Small Sided Games med Lasse Vinning
Lasse Vinning, som er tidligere børnetræner i AGF, FCM, FCK og Right to Dream besøger som nævnt også Hjørring. Hans tema vil være Small Sided Games som indgang til læring i børnetræning, hvor børnene får så mange berøringer på bolden som muligt. Han vil vise konkrete øvelser og spil, som man kan plukke af og tage med hjem i klubben.

Derudover vil Lasse Vinning fortælle om, hvordan man kan anvende DBU Træningsprogrammer som inspiration til sine træningspas, og hvordan man eventuelt. kan regulere dem, så de passer til lige præcis ens eget hold.

 

Praktisk information
Afholdelsessted: Dana Cup Sportscenter, Boerge Christensens Vej 5. 9800 Hjørring

Dato: Lørdag den 14. marts kl. 8.30-15.00

Pris: 600 kr.

Refreshmentpoint: 5 til både B- og C-licens

Bemærk: Medbring gerne varmt tøj til når I skal på banen og se medierne blive trænet.