Selv om Mona Albrechtsen faktisk netop i år har stoppet sit frivillige virke, er hun alligevel en helt oplagt modtager af DBU Jylland Region 1’s Gør en forskel-pris. Hun har siden 1984 været en vigtig drivkraft i V. Hjermitslev Boldklub i to perioder, først fra 1984-1991 og igen 1998-2005, næsten alle årene som kasserer.

Derudover har hun ikke mindst været stærkt involveret i trekløver-samarbejdet med V. Hjertmitslev Boldklub, Saltum IF og Ingstrup SF (SIV-samarbejdet), hvor hun har siddet som førstnævntes repræsentant siden opstarten i 2001 og altså til i år, hvor hun så har meldt sin afgang.

Rie Hovalt fra Saltum IF har følgende bemærkning om Mona Albrechtsen i SIV-samarbejdet.

- Mona har valgt at stoppe i SIV udvalget. Det er vi selvfølgelig utrolig kede af, da Mona, siden SIV startede, har lagt en uvurderlig indsats i udvalget. Mona, vi vil savne dig og din passion for ungdommen i SIV. Vi håber selvfølgelig at du stadigvæk vil følge os fra sidelinjen og drysse dine guldkorn i ny og næ, lyder det.

Det udsagn bliver bakket op af Anne Marie Sørensen, fra Ingstrup IF.

- Mona er altid gæstfri. Der er holdt mange møder hos Mona, altid med fuld forplejning. Hun er altid klar til at hjælpe med at løse et problem. Pligtopfyldende og arbejdsom. Har været frivillig i rigtig mange år og lagt adskillige timer i det. Nogle gange gjort tingene på sin egen måde men der var altid styr på det. Mona er passioneret af det frivillige arbejde, fremgår det af indstillingen.

Strækker sig ud over fodbolden
Da V. Hjermitslev Boldklub i 2010 besluttede at have bygge et samlingssted, kaldet Lunden, for alle klubbens aktiviteter, var Mona naturligvis også med. Hun sørgede for mad til de frivillige håndværkere – og har frem til i år været kasserer i Lunden.

Men Mona Albrechtsens involvering i det frivillige liv stopper ikke ved fodbolden. Hun har også siden 2013 været engageret i områdets store Uldfest, der hvert år tiltrækker cirka 20.000 deltagere.

På grund af corona-restriktioner er prisen overrakt forud for DBU Jylland Region 1’s årsmøde. Endnu engang stort tillykke til årets Gør en Forskel-prismodtager i Region 1, Mona Albrechtsen.

Sammen med prisen modtog Mona Albrechtsen et diplom, en gave og en pengepræmie på 4000 kroner.