OBS (opdateret 4/1-2021): Kampfordelermøderne er pt. udsat på ubestemt tid, da en stor del af mødernes indhold afhænger af delegeretmødets afholdelse, som er blevet udsat - læs mere her. Vi vender tilbage snarest muligt med nye mødedatoer. 


Bliv klædt på til den kommende sæson på et af de fire virtuelle kampfordelermøder i januar. DBU Jylland inviterer klubbens kampfordelere og øvrige interesserede til digitalt informationsmøde om bl.a. turneringsændringer, corona og nye muligheder i KlubOffice.

Mødet starter kl. 18.30 og varer ca. en times tid, og deltagelse i mødet er naturligvis gratis. Du sidder hjemme foran din computer (eller en anden digital enhed) og følger med i mødet.

Sådan foregår mødet
Når du har tilmeldt dig, modtager du i god tid inden mødet et link, hvor du kan tilgå mødet online. Log på mødet i god tid, så du kan få tjekket, at alt virker - vi går live præcis kl. 18.30.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig det møde, som 'tilhører' din region, men kan du ikke det pågældende tidspunkt, er du velkommen til at tilmelde dig et af de andre møder.

Du bliver bl.a. opdateret på:

  • Nyt i KlubOffice
  • Dommernyt
  • Nyt fra regionen og DBU Jylland
  • Nyt fra delegeretmødet
  • Corona-situationen


Møderne finder sted således:

Dato Region Tilmeldingsfrist
UDSAT Onsdag den 13. januar Region 3 Ny dato følger
UDSAT Mandag den 18. januar Region 4 Ny dato følger
UDSAT Onsdag den 20. januar Region 1 Ny dato følger
UDSAT Tirsdag den 26. januar Region 2 Ny dato følger



Tilmeld her:

Tilmelding 7 dage før mødet.
Klubben deltager ved følgende kampfordelermøde: