For 141 jyske eFodbold-hold bliver indersideafleveringerne og driblingerne blandt andet foretaget med tommelfingrene i efteråret.

For første gang nogensinde er DBU Jylland nemlig klar med et turneringstilbud til dem, der (også) vil prøve fodboldtalenterne af i en virtuel arena, når der skal dystet i PlayStation-spillet FIFA i en stribe rækker, som bliver sammensat af DBU Jylland.

Nu ligger de 141 holds kampprogram klar – for DBU Jyllands fire regioner har netop præsenteret puljerne for den første udgave af eFodbold-turneringen. Vi skulle som så mange andre have været i gang i foråret, men pga. corona-aflysning er affyringsrampen flyttet til efteråret.

Klubberne har til og med torsdag den 27. august til at ændre i deres hjemmestævner, og fredag den 28. august offentliggøres det endelige kampprogram.

Flest sønderjyder griber controlleren
Fordelingen af hold i den nye eFodbold-turnering fordeler sig således, at antallet stiger jo længere man kommer ned mod syd. Således er der 23 hold tilmeldt i DBU Jylland Region 1, 28 hold i Region 2, 42 hold i Region 3 og 48 hold i Region 4, som dækker det syd- og sønderjyske område.

Turneringen er opdelt i følgende årgange: U8-U12, U13-U16 og U17+, og de fleste tilmeldinger er kommet i den yngste af grupperne, hvor 53 hold er klar til at sætte strøm til forårssæsonen.

Sådan finder du puljerne
Du kan finde de forskellige eFodbold-puljer på to forskellige måder her på dbujylland.dk. I Begge tilfælde skal du benytte den særlige søgeboks, som du finder på forsiden under det store billede i toppen.

1. Du søger på det pågående tilmeldte hold og vælger rækken/rækkerne, der hedder eFodbold.

2. Du trykker på Række/Resultat og vælger enten DBU Jylland Region 1, DBU Jylland Region 2, DBU Jylland Region 3 eller DBU Jylland Region 4 i ”Vælg forbund eller Union”. Herefter går du ned i ”Vælg aldersgruppe” og vælger enten ”U12” for at få puljen i U8-U12, ”U16” for at få holdene i U13-U16 eller ”Senior” for at få holdene i U17-Senior.

Du kan også søge lige her:

Søg kampprogram for eFodbold her