MENU

Studieprojekt giver flere fodboldspillere

DBU Jylland har i form af Region 1 været på studiebesøg i Aalborg. Og det har været en succes.

Studieprojekt giver flere fodboldspillere
Der var konkurrencer, godt humør og dejligt vejr, da DBU Jylland var på studiebesøg i Aalborg. Foto: Thomas Bødker

AF: Rasmus Grønholdt, DBU Jylland Kommunukation//

I forbindelse med studiestarterne i Aalborg og Aarhus, har DBU Jylland været repræsenteret i forskellige sammenhænge. Fx var seks frivillige til studiemesse på Aarhus Universitet for at rekruttere dommere, spillere og trænere. 

I Aalborg har praktikanten Thomas Bødker hos Region 1 i forbindelse med sit praktikprojekt samarbejdet med flere fodboldklubber for at rekruttere nye spillere. Her har de besøgt uddannelsessteder til bl.a. deres introdage.


På besøg hos UCN
Ét af stederne som blev besøgt, var den samlede idrætsdag for UCN Hobrovej og UCN Sofiendal. Her var seks fodboldklubber for både herrer og kvinder med ude for at rekruttere nye spillere. DBU Jylland sørgede for aktiviteter og konkurrencer, mens klubberne have mulighed for at snakke med de studerende.

De seks klubber endte med over 20 aftaler med nye spillere om den næste uges træning. Inden studiebesøgene i Aalborg, havde klubber, som vendte tilbage på DBU Jyllands henvendelser, nedskrevet værdier og kultur. På den måde kunne de potentielt nye fodboldspillere få deres ønsker og behov opfyldt forud for deres valg af fodboldklub.

DBU Jylland har i Aalborg været på besøg hos UCN Mylius Erichsen, UCN Selma Lagerlöf og den samlede idrætsdag mellem UCN Hobrovej og UCN Sofiendal.

På fredag går turen til Aalborg Universitet i forbindelse med Unirun. Herefter venter VIA Campus Centrum og VIA Campus Nord – begge i Aarhus.

Log ind