Jysk Fodbold: Fra landsby til storby

DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, lander i klubbernes postkasser en af de nærmeste dage. I denne ombæring med et stort tema om de mange unge seniorspillere, der flytter til de store, jyske studiebyer.

Jysk Fodbold: Fra landsby til storby
Jysk Fodbold er på gaden med et nyt nummer. Foto: Joakim J. Hvistendahl.
Af: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation

”Fra landsbyklub til storbyklub” er temaet i nyeste udgave af DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold. Fokus er på de mange unge seniorspillere, der flytter til studiebyerne for at læse videre – og forhåbentlig også fortsætte deres fodboldmeritter i deres nye tilværelse.

For fodbolden kan være indgangen til et helt unikt fællesskab, det kan og give både oplevelser og venskaber, som ikke er viklet ind i studielivets pres og forventninger. Fodbolden kan være det frirum, som mange ganske givet har behov for.

Og for storbyklubberne ligger der en potentiel, kæmpe medlemsfremgang, hvis de formår at gøre sig synlige og attraktive i forhold til de mange tilflyttere. Mange klubber forsøger ganske fornuftigt at sælge sig på de sociale medier, men en gammeldags flyer eller plakat, fx på uddannelsesinstitutionerne, kan være forfriskende i en digital hverdag.

Magasinet er netop nu trykken, og rammer efter planen gaden på søndag. Allerede nu kan du dog læse bladet i sin fulde længde i en epaper-version.

Et unikt fodboldfællesskab

Foruden magasinets tema er der naturligvis også en perlerække af andre vedrørende artikler og faste elementer.

Vi har en interessant artikel fra Øster Hurup, hvor en stribe gamle venner mødes hvert år til en sommerlig fodboldturnering. Det har de nu gjort i 25 år, og de efterhånden halvgamle nyder den årlige sammenkomst med fodbolden i centrum.

Hans-Christian Lauritzen har været med alle årene – og han elsker det:

- Det er simpelthen bare skide hyggeligt at være samlet på den måde. Det er dét, fodbold kan, siger han.

Læs hele artiklen om det særlige fodboldfællesskab, samt resten af magasinet ganske gratis.

Log ind