Det automatiske kontingentsystem i KlubOffice har vundet indpas i rigtig mange fodboldklubber landet over, hvor det har hjulpet dem til en lettere klubhverdag. Tag på kursus i enten oktober eller december og få svar på spørgsmål som:

  • Hvordan får vi overblik over, hvem der har betalt?
  • Hvordan udsender vi betalingspåmindelser?
  • Hvordan kan vi genudsende betalingsmail til korrekt mailadresse?
  • Hvordan kan vi tilbageføre penge, hvis et medlem alligevel ikke skal betale?
  • Hvad med dem, der har meldt sig ind, efter kontingentkørslen er kørt?
  • Hvad med dem, der ved en fejl ikke kom med i kontingentkørslen?
  • Hvordan hænger det sammen med indmeldelse og samtidig betaling via klubbens hjemmeside?


Vi tilbyder tre åbne kurser, som altså både henvender sig til klubber, der allerede bruger systemet og klubber, som overvejer det.

Tilmelding online helt gratis
Grundet en stor IT-investering fra DBU med hensyn til at hjælpe klubberne bedst muligt, tilbydes disse åbne kurser uden beregning. Der vil være en let forplejning i forbindelse med det enkelte kursus.

STED DATO TILMELDING
6070 Christiansfeld 29-10-2019 Tilmeld
7850 Stoholm 30-10-2019 Tilmeld
8600 Skanderborg 31-10-2019 Tilmeld
9440 Aabybro 03-12-2019 Tilmeld

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.

Klub vandt 50.000 kr. på automatisk kontingent
Hos BI Fodbold forsøgte de nye medlemmer af bestyrelsen at forbedre den frivillige administration. Det krævede et forarbejde, men de kom ud på den anden side med 50.000 kr. mere i klubkassen

Vind endnu mere ved opfølgning

En del af kursernes fokus bliver, hvordan man får fulgt op på en kontingentkørsel, når først den har kørt:

- Vi oplever, at de klubber, der får mest muligt ud af systemet, og derved sparer mest tid, er dem, der får fulgt godt op på den første kontingentkørsel - eller de efterfølgende, hvis den første glippede. Derfor vil vi gerne sætte fokus på netop den del af kontingentprocessen, forklarer KlubOfficeøkonomisupporter Marianna Sørensen.

Vi forventer, at der også vil være lidt tid til at hjælpe den enkelte klub/kasserer med de udfordringer, som evt. måtte være specifikke for egen klub.

Det betyder, at der kun er 16 pladser på hvert kursus.

Få kurset hjem i din egen klub
I har også mulighed for at afholde kurset hjemme i jeres egen klub, så du kan få indholdet skræddersyet til lige præcis jeres ønsker og behov. Se mere om klubkurset her.

Også klubkurset er helt gratis (dog kun 1 pr. klub), så der er ingen grund til at lade være.

Har I spørgsmål om ovenstående eller KlubOffice generelt, kan I kontakte Torsten Cargnelli på 8939 99 68 eller tors@dbujylland.dk