Med weekenden i horisonten nærmer vi os denne sæsons sidste og, for mange hold, afgørende runde fra Jyllandsserien til Serie 4. Nogle hold er allerede rykket ned, andre sidder fast i midten. Og så er der dem, der stadig har håbet om at rykke op. Og det er lige præcis nogle af dem, vi ser nærmere på herunder.

Der er endnu flere tætte puljer, der bliver afgjort i løbet af weekenden. Vi har taget udgangspunkt i de puljer, hvor der er mange hold, der kæmper om de gunstige pladser. 

Fire hold kæmper i det nordjyske
I Serie 1 pulje 6 er der stadig fire hold, som har mulighed for at ende på de to øverste pladser. Og ingen af dem møder hinanden. Det drejer sig om Gundersted IF (25 point), Skive IK (24), Løgstør IF (24) og Støvring IF (23).

Sidste runde byder på følgende opgør:

Gundersted IF – MorsØ FC
Thisted FC – Støvring IF
Nibe B – Løgstør IF
Hanstholm – Skive IK

Få det fulde overblik over puljen. 

Tæt kamp i det østjyske
Også i Aarhus-området bliver der drama for alle pengene, hvor Serie 2 pulje 19 har et lignende scenarie. Her er der også fire hold, der stadig kan nå de to øverste pladser om enten direkte oprykning eller en plads i playoff. De fire hold er Stavtrup IF (25 point), Brædstrup IF (24), Stjær B (23) og Galten FS (23).

Til forskel for den ovenstående pulje møder to af holdene i top-4 hinanden i denne pulje. Sidste runde byder på følgende opgør:

Brædstrup IF - Galten FS
Rask Mølle OIF – IF Lyseng
Lund IF – Stavtrup IF
AIA/Tranbjerg – Stjær B

Få det fulde overblik over puljen. 

Endnu mere drama i det østjyske
Det er ikke kun i Serie 2, der er spænding i det østjyske. Også i Serie 3 pulje 39 er der spænding til det sidste inden sidste runde.

Her har Stensballe IK 28 point, mens Østbirk IF har 25, Horsens fS 25 og Odder IGF 25 point. Det er kun Horsens fS og Stensballe, der kan nå førstepladsen, men Horsens fS kan også risikere at ende uden for top-2. Den afgørende runde byder på disse fire kampe:

Odder IGF – Østbirk IF
Søvind GIF – FC Sydbyen
Stensballe IK – Hatting-Torsted Fodbold
Horsens fS – FC Skanderborg

Få det fulde overblik over puljen.


To tætte puljer i Serie 4
Der bliver igen drama i Aarhus-området, når Serie 4 pulje 67 skal afgøres i weekenden. Her ligger FC Åben Modus nummer et med 24 point, HOG Hinnerup nummer to med 22, Søften GF ligeledes med 22, og VSK Aarhus med 21 point. VSK Aarhus er det eneste hold af de fire, som ikke kan nå at blive nummer et, men de er stadig med i ræset om at komme i top-2. Det er top mod bund i alle fire kampe, som ser således ud:

Christiansbjerg IF – HOG Hinnerup
Fuglebakken KFUM Aarhus – Søften
VSK Aarhus – tst Fodbold
Lisbjerg FC – FC Åben Modus

Få det fulde overbliv over puljen.

Længere sydpå i Serie 4 pulje 82 har Gråsten B med sine 36 point sikret sig en direkte oprykningsplads, mens SUB Sønderborg Inter (24), Egen UI (23), Hørup/Notmark (23) og Egernsund KIF (23) skal kæmpe om den ombejlede andenplads. Sidste runde byder på disse fire opgør:

FVB – Egernsund KIF
Gråsten B – Hørup/Notmark
Egen UI – SUB Sønderborg Inter
Dybbøl IU – Sønderborg Fremad (Kampen spilles ikke, da Sønderborg Fremad er udgået af puljen)

Få det fulde overblik over puljen.

De 12 bedste toere i Serie 4 rykker direkte op i Serie 3. Den samlede toerstilling kan ses her.