MENU

Søges: Kommunikatør til at styrke trænerområdet

Uddannelse og udvikling af fodboldklubbernes mange trænere er vigtige nøgleområder for DBU Jylland. Derfor søger vi en kommunikatør, der bl.a. kan understøtte denne indsats. Ansøgningsfrist er den 18. juni.

Søges: Kommunikatør til at styrke trænerområdet
AF: DBU Jylland Kommunikation//

Vi søger en kommunikatør til at styrke træner- og uddannelsesområdet

Du vil blive tilknyttet som fast kommunikationsperson til vores udviklings- og uddannelsesafdeling, og dine faste opgaver vil være:

  • Kommunikation/markedsføring af træneruddannelserne (B og C-uddannelsen, breddetræneruddannelsen m.v.), herunder tekster, hæfter, flyers, infoskrivelser, mails, kursusmateriale m.v.
  • Generel udvikling af kommunikationsområdet til hele fodboldtrænersegmentet (børn, ungdom, senior), f.eks. udvikling af nyhedsbrev, infomails, debatindlæg m.v.
  • Udvikling af kommunikation til diverse samarbejdspartnere (kommuner m.fl.)
  • Kommunikation af diverse projekter (fodbold til nye målgrupper, FC Prostata, Fodbold for Hjertet m.v.)
  • Øvrige opgaver: Diverse tekster til web og forskellige nyhedsbreve, artikler til magasin m.v.

Du kommer til at løse en masse forskellige større og mindre kommunikationsmæssige opgaver – på egen hånd og i samarbejde med dine kolleger. Vi har egne ansvarsområder, men hjælper og understøtter altid hinanden.

Du må gerne være nyuddannet, og det vil være et stort plus, hvis du har foreningsbaggrund og indsigt i dagligdagen i en fodboldklub, f.eks. som spiller, træner eller frivillig leder.

Du kan læse den fulde jobbeskrivelse og sende din ansøgning her.

Vi skal senest have din ansøgning den 18. juni, og vi gennemfører samtaler den 25. og 26. juni i Tilst.

Log ind