MENU

Skal trænerne på kursus til efteråret?

Opgrader klubbens trænere med DBU’s C-uddannelse for børne- og ungdomstrænere. Start med C1 eller fortsæt med C2. Vær i god tid inden efterårskalenderen er fyldt og bestil allerede nu.

Skal trænerne på kursus til efteråret?
C-uddannelsen klæder trænerne på til det spændende fodboldliv som børne- og ungdomstræner. Foto: Henrik Bjerregrav

AF: Marie Lauridsen, DBU Bredde//

Er klubbens børne- og ungdomstrænere allerede sprunget ud i DBU C1-uddannelsen og klar til C2? Eller har de endnu ikke haft muligheden for at komme i gang med en træneruddannelse?

Uanset er det måske nu, I i fællesskab skal planlægge efteråret og få lagt kurser i kalenderen. Klubkurser kan bestilles her.

Giv trænerne et solidt udgangspunkt med C1
Har jeres trænere været på C1? Ellers er det værd at opfordre dem til det. For uddannede trænere er en vigtig brik i et godt fodboldmiljø og med til at tiltrække, fastholde og udvikle spillere.

C1 har stort fokus på trænerens pædagogiske værktøjer, og praktik på banen udgør en betydelig del af kurset.

Varighed: 10 timers kursus fordelt på én times forberedelse som onlineundervisning, 8 timers fremmøde (to gange af fire timer) og én times refleksionsmodul online.

Få mere information om C1

Videreuddannelse venter på C2
Hvis jeres trænere allerede har været på C1, er det måske tid til videreuddannelse på C2, som er uddannelsens næste trin.

C2-kurset er opdelt i tre aldersrelaterede forløb; U5-U9, U10-U12 og U13-U19, hvor der vælges én af aldersgrupperne. Hvert forløb beskæftiger sig dybdegående med muligheder og udfordringer ved at træne spillere i aldersgruppen.

Kurset giver mulighed for at diskutere fodbold med andre trænere, som træner på nogenlunde samme alderstrin. Samtidig indeholder kurset fortsat en stor del praktisk undervisning på fodboldbanen.

Varighed: 14 timers kursus fordelt på én times forberedelse som onlineundervisning, 12 timers fremmøde (tre gange af fire timer) og én times refleksionsmodul online.

Få mere information om C2

Uddan trænerne hjemme i klubben
Ønsker I C1 eller C2 som et kursus i klubben, kan I bestille det via klubkursusbestillingen her.
Bemærk, at deltagelse på C2 forudsætter, at trænerne har gennemført C1.

Se også
Sådan afholder I et klubkursus
Få overblikket over DBU’s træneruddannelser

Log ind