MENU

DBU Jylland Region 4 søger fodboldkoordinator

Vi mangler en medarbejder til Region 4’s fodboldkontor i Glejbjerg – med interesse for drift og planlægning af stævner, turneringer og dommerpåsætning. Tiltrædelse den 3. september 2019.

DBU Jylland Region 4 søger fodboldkoordinator

Der er fuld gang i børne- og breddefodbolden i Jylland. Derfor søger vi en ny medarbejder til vores fodboldkontor i Glejbjerg. 

Her vil du blive en del af DBU Jylland Region 4's administrative team på i alt fire personer.  

Regionskontorets vigtigste opgaver er at servicere de ca. 190 fodboldklubber i regionens område samt understøtte de ca. 50 frivillige fodboldledere, der er tilknyttet DBU Jylland Region 4’s bestyrelse og arbejdsgrupper. 

Vi arbejder for at udbrede fodbold til så mange som muligt. Bl.a. tilrettelægger og administrerer vi en lang række forskellige fodboldaktiviteter (3-, 5-, 7- og 8-mandstilbud) – primært rettet mod børn og unge, forskellige fodboldevents samt indefodbold- og futsal-turneringen, som årligt har deltagelse af flere end 1200 hold i forskellige årgange og niveauer. 

Du vil også indgå som en del af DBU Jyllands samlede personale, som består af ca. 40 administrative medarbejdere, fordelt på fodboldcenteret i Tilst ved Aarhus, samt de øvrige regionskontorer rundt omkring i Jylland. Men selvom vi er placeret forskellige steder, løser vi ofte opgaver for fællesskabet og hinanden. 

Vi leder efter følgende: 
Der findes ikke en særlig uddannelse, der er afgørende for, om man kan håndtere jobbet som fodboldmedarbejder i DBU Jylland. Men der er meget allround kontorarbejde i funktionen, og derudover lægger vi bl.a. vægt på: 

  • At du er serviceminded, fleksibel, initiativrig, sportsinteresseret, loyal og kvalitetsbevidst.
  • At du har gode samarbejdsevner. Vi er et lille kontor. Derfor er det vigtigt, at vi kan fungere godt sammen, også når vi har travlt.
  • At du har gode IT-kundskaber på brugerniveau, og at du på længere sigt kan blive superbruger af vores turneringssystem.
  • At du kan arbejde effektivt med flere bolde i luften på samme tid
  • At du trives godt med rutineprægede opgaver, men også at du er åben for nye udfordringer
  • At du har kendskab til - og flair for - det frivillige arbejde i en (fodbold) forening.
  • At du har interesse for og gerne kendskab til turneringer. Planen er bl.a., at du med tiden skal stå for påsætningen af dommere i Region 4’s område.
  • At du er fleksibel med hensyn til ”skæve” arbejdstider ind i mellem – f.eks. aftenmøder. 


Du kan læse den fulde jobbeskrivelse og sende din ansøgning her.

Log ind