MENU

Børnestævner med tur i sommerland

I maj og juni tilbyder DBU Jylland en række sommercup-stævner med efterfølgende tur i det lokale sommerland for U5-U13. Kom med i Jyllands Park Zoo i Haunstrup v/Herning, Jesperhus Feriepark på Mors, Djurs Sommerland eller nordjyske Fårup Sommerland. Tilmeld nu.

Børnestævner med tur i sommerland
Fodbold og familieaktiviteter i en skøn blanding afslutter forårssæsonen (fotokollage: Jyllands Park Zoo, Djurs Sommerland og DBU Jylland ).

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Spændende fodboldstævner og besøg i sommerland til rabatpris. Jo tak, det kan vi lide!

I maj og juni tilbyder DBU Jylland en række sommercups, som netop har dette koncept. Spil børnefodbold om formiddagen og tag hele holdet og familierne med i sommerland bagefter.

Jesperhus Feriepark for U5-U13
I området omkring Mors finder sommercupstævnerne sted søndag den 26. maj for 3-, 5- og 8-mandshold i både pige- og drengerækker, årgang 2006-2014. Herefter drager hele flokken af spillere, trænere, forældre og søskende videre i Jesperhus på Mors, hvor eftermiddag er helliget sjov og fornøjelser. Tilmeldingsfristen er 12. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

Jyllands Park Zoo for U5-U10
Søndag den 16. juni foregår det i lokalområdet omkring Haunstrup vest for Herning, hvor lokale klubber lægger baner til fodboldstævnerne for 3- og 5-mandshold for årgangene 2009-2014. Derefter går turen til Jyllands Park Zoo i Haunstrup med hele fanklubben/familien. Tilmeldingsfristen er 2. juni.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

Djurs Sommerland for U5-U12
Ligeledes søndag den 16. juni åbner Djurs Sommerland porten for børneholdene og deres "fanklubber" til sommercup. Først spilles der naturligvis masser af 3-, 5- og 8-mandsfodbold (årgang 2007-2014) hos lokale værtsklubber, inden forlystelser og legepladser trækker i sommerlandet. Tilmeldingsfristen er 2. juni.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

Fårup Sommerland for U5-U12
Lørdag den 22. juni har du mulighed for at tage dit børnehold med i nordjyske Fårup Sommerland. Først spiller I to timers 3-mandsfodbold (i årgangene 2007-2014) på bande-baner til DBU 3-bold Tour i Jetsmark og derefter venter forlystelser og familietid i sjove Fårup Sommerland.

Se alt om tider, tilmelding og priser her  

Log ind