MENU

Nu starter mesterskabs-dysten

Nogle ungdomsrækker har afsluttet sidste turneringsrunde, mens andre har de sidste kampe i meget nær fremtid. Så nu starter kampene om det jyske mesterskab - allerede tirsdag er de første kampe. Bliv opdateret på regler, praktisk information og kampprogrammer her.

Nu starter mesterskabs-dysten
Oplev masser af intensive og spændende JM-kampe i juni (foto: Morten Hechmann Andersen)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Juni = spændende og medrivende kampe om det jyske mesterskab!

For nu starter kapløbet om medaljerne i alle 11-mands ungdomsrækker. Allerede tirsdag afvikles de første indledende kampe i spurten mod titlen som Jysk Mester 2019.

Vi har samlet et komplet overblik til dig her

Hvad skal vi huske?

Først og fremmest skal I sørge for at stille hold, for kampene flyttes i udgangspunkt ikke på grund af det meget pressede kvalifikationsprogram.

Dernæst er det meget vigtigt at huske at indberette resultatet straks efter kampens afslutning, så den næste kamp kan blive planlagt med det samme.

Bemærk også, at der bl.a. er særlige regler for nedrykning af spillere i de sidste kampe. Husk også holdkortet som altid.

Kampprogrammet opdateres løbende

Vores turneringspersonale knokler på højtryk de næste 14 dage for at holde dig opdateret. Bl.a. kan du hele tiden finde information om de næste kampe her på hjemmesiden i resultatsøgningen.

Vi ønsker de deltagende hold et forrygende kvalifikationsspil og nogle spændende finaler.
Log ind