MENU

Jysk Fodbold: Pigefodbold på programmet

Fodboldmagasinet Jysk Fodbold er på vej i klubbernes postkasser i disse dage. Det er med et stort tema om pigefodbold.

Jysk Fodbold: Pigefodbold på programmet
Pigefodbold er på programmet i nyeste udgave af Jysk Fodbold. Foto: Henrik Olesen, Ringkøbing IF

AF: Bob Gisselmann, DBU Jylland Kommunikation//

Når DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, inden for de nærmeste dage bliver distribueret ud til alle afkroge af Jylland, er det med et stort og fyldigt tema om pigefodbold. Temaet kommer i naturlig forlængelse af kampagnen ”Piger spiller fodbold”, som har kørt her på dbujylland.dk og på Facebook-siden, Jysk Fodbold.

Der er et væld af inspirerende og vedrørende historier med afsæt i flere jyske klubbers gode tanker og handlinger om udvikling af pigefodbolden.

Læs hele magasinet her.

Klub med dommertække
Foruden temaet er der naturligvis også en stribe klubhistorier. Kom fx med til Hersom/Bjerregrav IF, hvor klubben råder over en masse nyuddannede dommere. En af dem er 19-årige Jeppe Rasmussen, som i den grad er blevet bidt af dommergerningen og dømmer flere kampe hver eneste uge.

- Jeg kan bruge de ting, jeg lærer, i livet generelt. Det er godt til mit CV, og jeg bliver bedre til at lede og
kommunikere mere præcist, siger den unge ivrige dommer.

Henrik Flensborg er formand i Hersom/Bjerregrav IF, og han appellerer til, at andre klubber også tager et medansvar for at uddanne fodbolddommere.

- Vi hører hele tiden, at der er mangel på dommere, og vi klubber har også et ansvar, siger formanden.

Læs hele historien her.

Se Jacob Friis’ favoritøvelse
Foruden de mange klubhistorier er der som altid også faste elementer, fx i form af en toptræners favoritøvelse. Denne gang er det AaB’s Superligatræner, Jacob Friis, der løfter sløret for sin yndlingsøvelse.

Alt indhold er direkte målrettet alle jer frivillige i de jyske fodboldklubber, der dagligt gør en indsats for at få bolden til at rulle i netop jeres område.

God læselyst!

Se hele magasinet her.

Log ind