DBU Jyllands trænerseminarer er på fuld skrue i januar-måned næste år, hvor der er rig mulighed for masser af inspiration i hele landsdelen. Den 11. januar foregår det i Vildbjerg.

En sund træningskultur med fokus på det rigtige sted
Mange trænere oplever, at deres spillere ikke er klar, når træningen går i gang. Tom Søjberg, der er cheftræner hos 2. divisionsklubben, Brabrand IF, vil give kursisterne simple og konkrete øvelser og udfordringer, der kan få spillerne til at præstere mere og bedre på træningsbanen.

Mange kender udfordringen med at skulle agere i flere arenaer – og helst samtidig. Med Tom Søjbergs øvelser forsøger han at give en bevidsthed, der i sidste ende skal gøre alle skarpere og mere klar, når man går på træningsbanen. Øvelserne kan overføres til alle niveauer.

Kan 1+1 give 3?
Lars Vind, der er assistenttræner for Esbjerg fB’s Superligahold, vil i sit oplæg tage udgangspunkt i sin P-opgave, som han afsluttede i sommer. Her vil temaet være ”1+1=3 – Relationer i fodbold”.

Her vil han gøre kursisterne klogere på, hvordan man med en systematisk tilgang kan arbejde med sin spillestil. Ud fra det arbejde, vil han fortælle, hvordan man giver relationer spillerne imellem mulighed for at vokse. Undervisningen vil foregå både indenfor og ude på banen.

Program 11. januar
8.30-9.00 Morgenmad
9.00-12.00 Tom Søjberg, Cheftræner Braband IF - "Vær klar, når I skal træne"
12.00-13.00 Frokost
13.00-16.00 Lars Vind, assistenttræner i Esbjerg fB - "1+1=3 - Relationer i fodbold"
16.00 Tak for denne gang!

Praktisk info
Kurset afholdes på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter, Stadionvej 3, 7480 Vildbjerg

Seminaret tæller i kursusregnskabet
Ved at deltage i seminaret modtager du seks refreshmentpoint til opretholdelse af din B- eller C-licens. Pris
695 kr. 

Dato
Lørdag den 11. januar 2020

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen på 8939 9954 eller rjen@dbujylland.dk