Wolfsburg er et tysk tophold, som sidste år både vandt mesterskabet og pokalturneringen. På studieturen får du et unikt indblik i organisationen, besøger klubben samt ser de største stjerner for Wolfsburg i kamp mod Potsdam.

Derudover byder turen også på klubbesøg i en breddeklub samt en god middag lørdag aften. Der bliver i øvrigt rig mulighed for at netværke og erfaringsudveksle på turen.

Praktisk information
Dato: 21.-23. februar 2020. Selve programmet forventes at starte fredag den 21. februar kl. 16.00 på hotellet i Wolfsburg.

Prisen inkluderer:

  • Klubbesøg i Wolfsburg og en breddeklub/samarbejdsklub
  • Transport i personbil
  • 2 overnatninger på 4* hotel i eller tæt på Wolfsburg
  • Morgenmad på hotellet
  • Et fælles aftensmåltid, hvor hele gruppen er samlet
  • Kampbillet til Wolfsburg – Potsdam


Pris og overnatning
Kr. 3.000,- i dobbeltværelse
Kr. 3.900,- i enkeltværelse


Bemærk: Når du har tilmeldt dig, vil du senere få tilsendt en mail, hvori du vil blive spurgt, om du har interesse i at stille din bil til rådighed. Du modtager 2000 kr., hvis du gør dette og samtidig samler tre-fire personer i bilen ud fra en samkørselsplan.

Her vil du også have mulighed for at oplyse, hvem du ønsker at dele værelse med, såfremt du har valgt at overnatte i dobbeltværelse.

Vi vil forsøge at skaffe billetter til kampen mellem Wolfsburg – Mainz (herrer) som spilles i samme weekend. Passer spilletidspunktet ind i programmet, vil det være muligt at tilkøbe billet til kampen for ca. kr. 350,-.

Tag flere afsted fra samme klub og få en fantastisk oplevelse sammen
Vi har i første omgang fået lovning på 16 pladser, så vil du være sikker på at komme med på denne fantastiske studieoplevelse, så meld dig til hurtigst muligt.

Spørgsmål kan rettes til Katrine Korsgaard på kors@dbujylland.dk eller 8939 9967.