Der er mange store navne på plakaten, når DBU Jylland inviterer til trænerseminarer i hele Jylland. Lige meget om du mangler inspiration eller refreshmentpoint, er der helt sikker noget for dig. Læs med herunder og få et overblik over, hvor du kan tage hen.

Esbjerg
På tre mandage – den 13., 20. og 27. januar - kan du få masser viden og inspiration. Her kommer nemlig tre Superligatrænere forbi.

Den første Superligatræner er Brian Priske fra FC Midtjylland. Hans tema mandag den 13. januar vil være offensive omstillinger.

Flemming Pedersen gæster også det sydvestjyske.  Han vil gøre kursisterne klogere på FC Nordsjællands spillestil i teori og praksis mandag den 20. januar.

Esbjerg fB’s egen cheftræner, Lars Olsen, vil gøre kursisterne klogere på direkte possessionspil i teori og praksis. Lars Olsen kommer den sidste af de tre mandage, nemlig den 27. januar.   

Følg linket for mere info og tilmelding.

Lars Olsen Foto Efb Lars Olsen, cheftræner i Esbjerg fB, vil gøre fodboldentusiasterne klogere på bl.a. direkte possessionspil. Foto: Esbjerg fB

Vrå
I det nordjyske kommer prominente navne som Kenneth Andersen fra FC Midtjylland og Johnny Mølby fra Vendsyssel FF blandt andre med spændende oplæg på og uden for banen. Det foregår den 4. og 5. januar.

Kenneth Andersen fra FC Midtjylland vil fortælle om vejen fra akademiet til Superligaen og tilbage til akademiet. Træningen på banen vil være, hvordan man arbejder med udtrykket i spillestilen hos FCM.

Johnny Mølby fra Vendsyssel FF vil vise tre forskellige at arbejde med opbygningsspil på i form af en skabelon øvelse, et possessionspil og et zonespil.

Karim Zaza, målmandstræner i Vendsyssel FF, vil gøre kursisterne klogere på forskellen i træningen af ungdoms- og elitemålmænd – og hvilke fokusområder man skal have de forskellige steder.

Lasse Stensgaard, der er assistenttræner i AaB, vil sætte fokus på AaBs måde at arbejde med spillet mod bolden. Det indebærer bl.a. presstrukturer, presstrategier og presspillets forskellige faser.

Følg linket for mere info og tilmelding.

Tilst
På seminaret i Tilst 31. januar – 1. februar får man mulighed for at få masser af inspiration til konkrete, aldersrelaterede øvelser og spil, lige som man får råd til, hvordan holder på spillere, der er i transitionsperioden til seniorfodbold.

Fredag aften får kursisterne en helt personlig beretning fra en træner, der på egen krop har oplevet forskellen på at træne børn med henblik på at tilgodese de bedste - til i dag at sørge for, at alle spillerne er motiverede til at spille fodbold. Torben Bach er træner for FC Silkeborg U19 og han vil fortælle om sin egen rejse som fodboldtræner.

Dan Guldager, som er T+ træner i Esbjerg fB vil give kursisterne masser inspiration med helt konkrete øvelser og spil, som man kan tage med hjem til sin klub. Alle øvelser og spil har fokus på aldersrelateret træning, der passer til U13-U19-hold.

Følg linket for mere info og tilmelding.

Tom Søjberg Foto Ole Nielsen Hvordan sikrer man sig, at spillerne er træningsparate? Det gør Tom Søjberg fra Brabrand IF kusisterne klogere på i Vildbjerg. Foto: Ole Nielsen

Vildbjerg
På seminaret i Vildbjerg den 11. januar vil de to oplægsholdere være henholdsvis Tom Søjberg, der er cheftræner i Brabrand IF og Lars Vind, assisterende træner for Esbjerg fB.

Tom Søjbergs tema på seminaret er, hvordan man formår at holde fokus blandt spillerne i sine træningspas. Han vil give simple og konkrete øvelser til, hvordan man netop opnår den mest optimale træningskultur.

Lars Vind tager udgangspunkt i sin P-opgave, som han færdiggjorde i sommer. Han vil både på og uden for banen give sit bud på, hvordan relationer i spillestilen skaber en synergi, så 1+1 giver 3.

Følg linket for mere info og tilmelding.