Der er ikke mange ting, der kan måle sig med følelsen af at score et mål. Herunder kan du se, hvilke hold der opnåede flest scoringer i puljespillet – i både foråret og efteråret.

Forår – senior
I foråret var Hammel GF’s herreseniorholdet mandskabet med det største målgennemsnit. I deres ombrydningsrække lavede de i fire kampe 44 mål, hvilket giver 11 mål i gennemsnit.

Hvis vi fraregner ombrydningsrækkerne, var det i stedet herrerne fra Gråsten B’s Serie 3-hold. I 14 kampe scorede holdet 83 mål, hvilket giver et snit på 5,90 mål pr. kamp.

Forår – ungdom
På ungdomssiden var det i foråret drengene fra Videbæk IF i Liga 4, der havde det allerhøjeste målsnit. I otte kampe sparkede de bolden i rusen 68 gange. De mange må giver et snit på 8,5 mål pr. kamp.

Efterår – senior
I efteråret var det Vorup FB’s kvinder i Serie 2, der havde det højeste målgennemsnit. I fem kamp scorede de ikke færre end 54 gange – det giver et snit på 10,80 mål pr. kamp.

Hvis vi fraregner ombrydningsrækkerne, var det Thisted FC’s herrer fra Serie 4, der skulle løbe afsted med titlen som de ukronede målkonger. De scorede hele 95 mål i 14 kampe, hvilket giver 6,79 mål i snit.

Efterår – ungdom
Hos ungdommen var det drengene fra Silkeborg IF’ U17-drenge i Liga 3, som scorede nok mål til at have det højeste gennemsnit. I fire kampe scorede de 60 mål. Det giver et snit på 15 mål pr. kamp, og det er også de midtjyske drenge, der har det højeste målsnit af alle i hele 2019.

Hvis vi fraregner ombrydningsrækkerne, var det i stedet Bjerringbro IF’s U13 Drenge Liga 3, der lavede flest mål i snit. På otte kampe nåede holdet at sætte 66 scoringer ind. Det giver et snit på 8,25 mål.