MENU

Tag på DBU 3-bold Tour med klubbens yngste

Få en fed oplevelse med fodbold og sjove aktiviteter med klubbens børnehold. DBU 3-bold Tour kører igen tværs over Jylland startende i Stavtrup 30. maj og derefter til Mejrup, Skovlund og Jetsmark. Tilmeld netop nu – og tag gerne familien med.

Tag på DBU 3-bold Tour med klubbens yngste
Få en fed ekstra-oplevelse med dit børnefodboldhold (foto: Gunnar Einholm).

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Medaljer til alle og intensiv fodbold på 3-mandsbaner med bander omkring.

Det byder DBU 3-bold Tour på for alle hold fra U5-U9 drenge/piger samt også for U10-U11 Piger, dvs. for årgang 2008-2014. Vi spiller 3-mands, så det bliver ikke svært at stille hold, kom bare. Det koster kun kr. 200,- pr. hold og så er der medaljegaranti.

Værtsklubberne byder ligeledes på et væld af aktiviteter og boder uden for banerne, så tag endelig forældre og søskende med.

Find stævnet nærmest dig
 
Stavtrup IF
 v/Aarhus er første stop på DBU 3-bold Tour torsdag den 30. maj (Kr. Himmelfartsdag) skarpt forfulgt af Mejrup GU i det vestjyske, der er værtsklub for stævnet 2. juni. Meld til med det samme - du kan tilmelde pr. mail (oplys blot årgang, køn og kontaktinfo).

Der er også stævne hos Skovlund IF mellem Grindsted og Varde søndag den 16. juni, mens nordjyske Jetsmark IF slutter forårssæsonen af med en kombination af Fårup Cup og DBU 3-bold Tour lørdag den 22. juni.

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOfficestaevner.dk og pr. mail. Se meget mere om DBU 3-bold Tour her.

Sådan ser hele tourplanen ud for 2019:

Dato Region Værtsklub
30. maj Region 3 Stavtrup IF
2. juni Region 2 Mejrup GU
15. juni DBU Fyn  
16. juni Region 4 Skovlund IF
22. juni Region 1 Jetsmark IF
1. september Region 3 Brædstrup IF
8. september Region 2 Mønsted IF
14. september DBU Fyn  


DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2008 og 2009.

 

Log ind