MENU

Nyt kampprogram for serierækker

5. maj er sidste planlagte runde for Serie 5 og 6 Herrer samt Serie 2 Kvinder. Derefter ombrydes rækkerne og nyt kampprogram skydes i gang fra 19. maj. Se fristerne i forbindelse med ombrydningen her.

Nyt kampprogram for serierækker
De laveste serierækker får nye puljer og nyt kampprogram i maj (foto: Henrik Bjerregrav)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

De første fem kampe er ved at være afviklet for Serie 5 og 6 Herrer samt Serie 2 Kvinder. Søndag den 5. maj er sidste dato i første halvleg af forårsturneringen for de pågældende rækker.

Derefter er der friweekend den 11.-12. maj, hvor næste halvleg af forårsturneringen planlægges.

Nyt kampprogram fra 19. maj

De jyske klubber besluttede nemlig på årets delegeretmøde, at der skal ske ombrydning af de laveste seniorrækker halvvejs i forårssæsonen.

- Med en ombrydning kan vi optimere puljerne, fordi vi kan regulere i forhold til udtrækninger og eftertilmeldte hold. Og så kan vi selvfølgelig også lave en seedning af holdene i forhold til op- og nedrykningsspillet, forklarer Ole Frandsen, turneringschef hos DBU Jylland.

- I princippet puljeinddeles helt fra ny, så det er langt fra sikkert, at man kommer i pulje med de samme hold igen – men omvendt kan det også ske, at man kommer i pulje med nogle af de samme hold, fortsætter han.

Derfor suspenderes kampprogrammet en weekend og genoptages fra 19. maj, hvorefter de sidste runder af forårsturneringen kan spilles.

Vær opmærksom på disse tidsfrister

5. maj – sidste frist for afvikling af de fem første kampe
8. maj – offentliggørelse af puljer og foreløbigt kampprogram
9. maj – deadline for indrapportering af tidspunkter
10. maj – offentliggørelse af endeligt kampprogram
19. maj – kampprogrammet kan genoptages

Se hele oversigten over kampfordelerens vigtigste tidsfrister her

Bemærk – særligt for Serie 5:
Der skal bruges 40 hold fra 5. pladsen (går alle over med 0 points) og de øvrige 248 hold stammer fra de 62 puljer, hvor nr. 1, 2, 3 og 4 går med i oprykningsspillet. Der laves 72 puljer med 4 hold i hver, der mødes ude og hjemme.

Se også
Datoplan 2019
Rækkebeskrivelse Herrer 
Rækkebeskrivelse Kvinder 

  

Log ind