Serie 3-træner: Jeg har haft ondt i maven hele ugen!

I weekenden er det afgørelsens time for mange hold i DBU Jyllands serierækker. Vi har lavet en oversigt over nogle af de mest spændende kampe i de kommende dage. Ikke mindst en særdeles interessant kamp i Lemvig.Der bliver nok lidt ekstra saft og kraft i tacklingerne rundt omkring i serierækkerne i weekenden. Foto: Bjerregrav

Sæsonafslutningen står for døren i dé jyske serierækker, hvor der bliver spillet 14 kampe.

Det er ensbetydende med en masse interessante opgør, hvor en sejr eller et nederlag kan betyde forskellen på at blive i rækken eller rykke op eller ned.

Ikke mindst i Lemvig er der store forventninger til morgendagens kamp mellem Lemvig GF og Lidenlund GF, som er en direkte kamp mellem to lokalrivaler, som samtidigt kan afgøre, hvem af de to, som rykker ud af deres Serie 3-pulje.

Serie 3, pulje 29: Lemvig GF – Lidenlund B

- Du finder ikke en kamp, som er mere spændende end den her! Jeg har haft ondt i maven hele ugen. Tænk, at det kan ske i Serie 3!

For træneren i Lidenlund Boldklub, Michal Røn, er det alt andet end en almindelig dag på kontoret, når hans Serie 3-tropper tager til lokalrivalerne fra Lemvig GF. For første gang i historien kan lillebroren fra Lidenlund nemlig sende Lemvig GF ned og dermed selv blive det højstrangerede hold i byen.

- Det er helt vildt, så megen virak der er om den her kamp. Jeg har ikke tal på alle de beskeder jeg har fået, hvor folk skriver, hvor meget det vil betyde for dem, hvis vi vinder. Både spillere og 50 tilskuere mødes to en halv time før kampstart i vores klublokaler og spiser frokost sammen, siger Michal Røn og understreger, at han ønsker det bedste for begge hold.

- Jeg er selv gammel LGF-dreng, og jeg håber helt ærligt, at vi begge bliver i rækken. Det kan ske, hvis vi vinder, og FS Midtthy taber. Selv om vi er store rivaler, så håber jeg på en fair spillet kamp, siger han.

- Men uanset hvad, så bliver der fest. Hvis vi taber, så skal vi lige have ti minutter for os selv – men herefter inviterer vi tilskuerne ind, og så skal vi have det sjovt. Vi er først og fremmest en social klub, og om det hedder Serie 3 eller Serie 4, er isoleret set ligegyldigt, siger han.

Herunder kan du se en række af de mest interessante kampe

JS, pulje 1: RKG – Aalborg Chang og Støvring – Aalborg Freja, tæt kamp om ikke at rykke ned.

JS, pulje 3: Lyseng – VSK, her kan vi havne i en situation med fire hold med lige mange point – tæt omkring nedrykningsstregen.

Serie 1, pulje 8: Helsted – DGL, hjemmeholdet kan rykke op i JS (formentlig første gang nogensinde), mens udeholdet kæmper for ikke at rykke ned.

Serie 2, pulje 14: Stoholm – Struer, direkte duel om ikke at rykke ned

JS Kvinder: pulje 274: Skive – Lyseng, direkte duel om at rykke op


Af: Martin Weibel, DBU Jylland - 02. november 2018, 11:11

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første