Serie 1-pulje den tætteste i nyere tid

Serierækkerne blev afgjort i den netop overståede weekend, og særligt én af Serie 1-puljerne blev historisk tæt og spændende.IFSK (her i en kamp mod ærkerivalerne fra FC Jura), klarede med nød og næppe skærene i en meget tæt Serie 1-pulje. Foto: Martin Weibel

Serie 1, pulje 8 blev en særdeles tæt affære.

Faktisk så tæt, at det kan være svært at huske noget lignende. Bare fire point adskilte første- og syvendepladsen i puljen, og der var kun to point mellem Kristrup Boldklub og DGL2000, som sluttede under nedrykningsstregen.

Ydermere sluttede puljens førsteplads, Helsted Fremad IF, med bare 22 point, og bare fem sejre, i sine 14 kampe. Målscoren lød på 19-19, så selv om holdet rykkede op, var målscoren altså ikke engang var i plus. Og DGL2000, som lige præcis rykkede ned, var faktisk et af de to hold, som lukkede færrest mål ind.Så tæt var Serie 1-puljen.

Vildt at være med til

Hos DBU Jylland er der ikke umiddelbart en tættere pulje i hukommelsen hos turneringschefen.

- Jeg kan ikke huske, at jeg er stødt på en pulje, som var så tæt efter 14 kampe. Det er helt usædvanligt, siger turneringschef, Ole Frandsen og får opbakning til den påstand af Emil Terkelsen, som er spiller hos IFSK, som endte som nummer fem i puljen.

- Det var helt vildt, at være med til. Da der manglede ti minutter af sæsonen var vi bagud 3-1 i vores kamp, og vi viste, at vil skulle vinde for at blive i rækken. Men det lykkedes os helt mirakuløst at vende kampen og vinde 4-3, siger Emil Terkelsen.

Hele følelsesregistret

For Emil Terkelsen var sæsonen en helt speciel oplevelse. Og særligt sjovt var det, at alle kunne spænde ben for hinanden.

- Jeg synes, det er fedest, når alle kampe er tætte. Det giver noget ekstra, at alle kan slå alle, siger Emil Terkelsen, som vurderer, at det var den rigtige plads, de forskellige hold sluttede på, på trods af puljens jævnbyrdighed. Og hos IFSK blev den vilde afslutning på sæsonen fejret behørigt.

- Vi sad i omklædningsrummet og drak øl og festede. Stemningen var fantastisk. En unik oplevelse, hvor vi var hele følelsesregistret igennem, siger han.Af: Martin Weibel, DBU Jylland Kommunikation - 07. november 2018, 12:29

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første