Eks-professionel bomber efter behag i Serie 3

Den tidligere superligaspiller Simon Nagel stoppede sidste år som fuldtidsprofessionel fodboldspiller. Nu scorer han stribevis af mål for sit hold i Serie 3.Simon Nagel (anden person tv.) har scoret et hav af mål for sit hold i Serie 3. Foto: Privat

Når Silkeborg Kammeraternes SK spiller sine kampe, så bliver der scoret masser af mål.

Selvom Serie 3-holdet løfter i flok, så er der alligevel én af spillerne, som skal en lidt større bid af æren for de mange mål, som holdet har scoret. På holdkortet er nemlig som oftest den tidligere superliga-midtbanespiller, Simon Nagel, som har scoret flere mål end nogen anden i DBU Jyllands serierækker i denne sæson.

 Hele 32 træffere er det blevet til i de 12 kampe han har spillet. Det giver et gennemsnit på ikke færre end 2,66 mål pr. kamp.

Er blevet omskolet til angriber

Ifølge Simon Nagel selv, så er en del af forklaringen på de mange mål, at han er blevet omskolet fra midtbanespiller til angriber på Serie 3-holdet.

- Og så oplever jeg jo engang imellem, at jeg rent faktisk kan løbe fra mine modstandere. Sådan var det sjældent i Superligaen og 1. division, griner den 33-årige tidligere fuldtidsprofessionelle fodboldspiller, som også har fået en helt ny position på banen.

- Jeg har fået lov til at spille angriber, og jeg må indrømme, at jeg ikke arbejder så meget defensivt. Jeg er blevet bedt om at løbe mere med hjem, men jeg har nu argumenteret for, at jeg alligevel gør mit, siger Simon Nagel, som faktisk er imponeret af niveauet i Serie 3.

- Der er en del rigtig fornuftige fodboldspillere. Og så er der dem, som kæmper godt. Jeg er faktisk lidt overrasket over niveauet. Både vores eget om modstandernes, siger han.

Passer godt med familielivet

For Simon Nagel er tilværelsen som seriespiller perfekt i forhold til at han er familiefar og har fuldtidsarbejde.

- Hvis jeg ikke spillede fodbold, så tror jeg simpelthen ikke, at jeg ville få dyrket ret meget motion. Jeg gider ikke været i et fitnesscenter, og det her er perfekt i forhold til min familie. Vi træner bare én gang i ugen og spiller kamp, siger han.

- Og så har fodbold været så stor en del af mit liv, at jeg ikke bare er villig til at sige farvel til det. Og selv om niveauet er laveret end jeg har været vant til, så er der stadig det samme med hygge i omklædningsrummet, som jeg hører mange af mine kolleger sige, at de savner, hvis de stopper med at spille fodbold, siger Simon Nagel, som scorede 19 mål i forårets turnering og dermed er oppe på 51 turneringsmål i 2018.

Af: Martin Weibel, DBU Jylland Kommunikation - 01. november 2018, 08:24

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første