24 timer i fodboldens tegn

Flere end 100 fodboldtrænere var i weekenden samlet i Vejen, da DBU Jylland afholdte Store Trænertræf.Der var god, ny inspiration da DBU Jylland afholdte Store Trænertræf i weekenden. Foto: LLN Press

Fodboldsæsonen er færdig for de fleste for i år, men inden længe bydes der velkommen til en ny sæson, forårssæsonen 2019, og rundt i klubberne og blandt trænerne er forberedelserne allerede i gang.

På trænersiden samlede DBU Jylland i weekenden omkring 100 trænere fordelt rundt fra det meste af landet til et fodboldfagligt døgn, hvor der blev budt på både teori og praktik inde og ude, og endnu en gang var det faciliteterne ved Vejen Idrætscenter, der dannede rammen om Store Trænertræf.

Blandt deltagerne var HTS-træneren, Søren Madsen, der plejer at forlænge sit fodboldår med input til den kommende sæson:

- Jeg er med for femte gang, og det er jeg selvfølgelig kun, fordi det er et godt arrangement, siger Søren Madsen.

- Det er dejligt med en blanding af teori og praktik, og jeg synes, det har været meget afvekslende i år, men det er også vigtigt, at vi har mange ting ude på banen. Det er trods alt der, vi trænere er, noterede Søren Madsen.

Deltagerne var også ude både fredag og lørdag, hvor det fodboldfaglige døgn dog sluttede af indendørs lørdag, hvor der var besøg af U21-landstræner Niels Frederiksen, der kom med bud på hvervet som træner både på højt plan og rundt i klubberne.

Store Trænertræf har gennem mere end ti år været afviklet ved Vejen Idrætscenter, og som Per Rudbæk sluttede af med at sige:

- Vi har nu været samlet i et døgn, og jeg synes, det er et perfekt sted at være, hvor vi får en go’ behandling, konstaterede Peter Rudbæk.


Af: LLN Press - 12. november 2018, 12:35

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første