Skulle det være en tur til Costa Brava?

Fodboldens Lotteri er i gang, og det kan give dig og din klub mulighed for at finde penge til et projekt eller en tur ud i verden.


Skalborgs U15-drenge er et af de hold, der har valgt at sælge skrabelodder for at få penge til en tur til Costa Brava. Foto: Skalborg SK



Skrabelodder der støtter klubben, kan være en hurtig vej til at skabe penge til et nyt spillersæt eller en træningslejr. Fodboldens Lotteri giver din klub muligheden for at rejse penge til klubben med meget lidt risiko forbundet. To trænere fortæller her, hvorfor de har benyttet sig af Fodboldens Lotteri til at skaffe penge til klubben.

Allan Nielsen, træner for U15 Skalborg SK, bestyrelsesmedlem og ungdomsformand

”Vi så tilbuddet og syntes, at det passede fint til klubben som et lille projekt. Pengene skal gå til en tur til Costa Brava Cup i uge 42, hvor vores to U15-hold skal af sted. Det er også dem, der skal sælge lodderne, men det har de ikke noget problem med, når der kommer penge ind i den anden ende. De har været på rigtig mange udlandsture, og de ved godt, at det koster lidt arbejde.

Salget går også stille og roligt. Vi har 30 drenge, og hvis de kan sælge 30 hver, er vi godt med. Vi håber, vi kan komme til at samarbejde med de lokale forretninger om at sælge dem. Vi har for eksempel den lokale bager, som vi kunne prøve at få med i det.”

Kim Lewen, træner for U16 Erritsø GIF og formand i klubben

”Vi samlede ind til en kunstgræsbane sidste år, og der fandt vi ud af, at det handler meget om, hvad pengene skal bruges til i forhold til folks engagement. Vi skal have et specifikt projekt, som kan ramme mange af vores medlemmer positivt.

Vi har tidligere sagt, at det skulle gå til drift, og det er også rigtigt nok, men det er ikke konkret nok. Alle medlemmer får 10 lodder hver, som de skal sælge, og vi har haft stor succes med at sende de mindre årgange op det lokale bycenter med en træner eller forælder og sælge dem. Vores sponsorer har også taget nogle ind i deres forretninger.”

Læs mere og bestil skrabelodder til dit hold eller din klub.

Log ind