MENU

Få unikt indblik i dommerens verden

Fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, udkommer i disse dage i fire eksemplarer til alle jyske fodboldklubber. Denne gang har magasinet et fyldestgørende tema om dommere, samt naturligvis en stribe aktuelle klubhistorier.


Ny udgave af Jysk Fodbold er på gaden - denne gang med et stort tema om dommere. Foto: Henrik Bjerregrav.


I den spritnye udgave af DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, har du mulighed for at stifte endnu bedre bekendtskab med fodbolddommeren. Via et stort tema om netop dommerne kommer du med helt tæt rollen som kampleder.

Du kan blandt andet komme med til Christian Nikolai Jensens allerførste kamp med kort og fløjte. Den 21-årige sønderjyde har altid spillet fodbold, og vil nu give dommergerningen en skalle. Det viser sig hurtigt, at det er en spændende rolle at give sig i kast med.

- Der er meget at holde øje med, mere end man lige tænker over. Man er vant til kun at kigge på bolden, men nu skal man pludselig bekymre sig om 22 spillere, der løber rundt, siger den nyudnævnte dommer.

Læs i temaet en fyldig reportage fra den unge mands første kamp som fodbolddommer.

Aspirantjægeren

Jeanette Siegumfeldt er en ægte dommer-ildsjæl. Hun er dommer, vejleder, ambassadør og ikke mindst aspirantjæger.

Hun går forrest i kampen med at rekruttere nye dommere, da hun ønsker, at andre skal opleve den glæde ved dommergerningen, som hun selv nyder så meget. Vi er med hende til kamp, hvor hun er vejleder til den nyuddannede dommer, Lars Damgaard.

Hun maler et nuanceret billede af dommergerningen for den grønne kampleder.

- Selvfølgelig skal man tåle at få skæld ud i en kamp, men jeg plejer at sige, at man skal have store øjne, små ører og brede skuldre, sådan er er det at være fodbolddommer, lyder det fra Jeanette Siegumfeldt i reportagen fra Sigs baner i det sydvestjyske.

Inspirerende klubhistorier

Foruden det fyldige tema om dommere er magasinet spækket med inspirerende klubhistorier med indhold fra livet i de jyske fodboldklubber – til glæde for trænere, ledere, forældre, spillere og dommere.

Vi har blandt andet artikler fra SMIFF09 der har 24 familiemedlemmer tilknyttet klubben, FC MorsØ’s lykkelige historie om et klubsamarbejde og Koldby Hørdum IF’s lange kamp for at rejse penge til en ny idrætspark.

Alt sammen pakket ind i et flot design – og altså direkte sendt ud i fire eksemplarer til samtlige jyske fodboldklubber. Du kan også læse det direkte her på din pc.

Log ind