Håndbold-ikon kickstarter fodboldweekend med nye toner

Den første weekend i januar står i fodboldledernes tegn, når DBU Jylland byder ind til nytårskur med Ulrik Wilbek ved mikrofonen fredag. Lørdag slår vi dørene op til Fodboldens Dag: En ny mødeform med workshops om formiddagen og delegeretmøde om eftermiddagen.


Ulrik Wilbek, tidl. håndboldlandstræner og ny borgmester i Viborg Kommune, kickstarter DBU Jyllands fodboldweekend i Herning Kongrescenter (pressefoto)Gule ærter og Ulrik Wilbek. Spændende workshops og indflydelse på ændringer af regler og turneringer.

Jo jo, oplevelserne står nærmest i kø for de jyske fodboldklubledere, når DBU Jylland traditionen tro byder indenfor i Herning Kongrescenter i årets første weekend. Traditionen bliver brudt allerede fredag den 5. januar, hvor en håndbold-topmand står klar til at inspirere deltagerne i DBU Jyllands Nytårskur. Nytårskuren har hidtil budt på bl.a. dommere, agenter, pressefolk og ministre, men alle med fodbolden som fællesnævner.

Nytårskur med netværk og inspiration

Nu er mikrofonen betroet til tidligere håndboldlandstræner, DHF-sportschef og ny borgmester i Viborg Kommune, Ulrik Wilbek. Hvad kan en håndboldtræner og topleder mon byde på?

Arrangementet starter i Herning Kongrescenter fredag den 5. januar 2018, kl. 19.00 med indlægget fra Ulrik Wilbek. Der bliver også mulighed for efterfølgende at stille Ulrik spørgsmål. Herefter er der spisning fra kl. 20.30.

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindede fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med. Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid. Tilmeld online her

Delegeretmøde bliver til Fodboldens Dag

Revolutionernes tid er ikke forbi med en håndboldleder på en fodboldlederweekend. Lørdag den 6. januar er dagen for DBU Jyllands delegeretmøde, men også her blæser forandringens vinde.

Hele formiddagen er fra kl. 9.30 reserveret til interessante fodboldworkshops, hvor du som fodboldklubleder kan deltage i to forskellige moduler, valgt ud fra disse seks tilbud:
Moduler Temaer
Modul 1 Det gode fodboldmiljø v/David Kiær Nielsen
Vigtigheden af det gode fodboldmiljø (Holdninger & Handlinger)
Målgruppe: Trænere og Klubledere
Modul 2 Hvad skal vi med kvinder?!  v/Annette Westermann
Inspiration til trænere og klubber om, hvordan man kan rekruttere og fastholde piger og kvinder i klubben
Målgruppe: Pige-/kvindetrænere og klubber med pige-/kvindefodbold (eller ønsker det).
Modul 3 Klubbens IT-værktøjer v/Torsten Cargnelli
DBUs IT-værktøjer - vind tid og gør administrative ting nemmere
Målgruppe (kl. 9.40-10.40): Klubledere
Målgruppe (kl. 10.50-11.50): Trænere
Modul 4 Kend dig selv og forstå dine medspillere v/Ivan Andersen
Persontyper - sådan kan du bruge forskellighed som træner, bestyrelse etc.
Målgruppe: Klubledere og trænere
Modul 5 E-sport og fodbold på græs/i hallen
Hvordan kobler vi e-sport med klubbens eksisterende inde- og udeaktiviteter og hvad får klubben ud af det
Målgruppe: Klubledere
Modul 6 Fantastisk Fodboldstart v/Karina Kallehauge
Hvordan iværksætter klubben nye pige- og drenge årgange i din klub hvert eneste år? Hvordan rekrutterer klubben både nye spillere og klubfrivillige på en gang?
Målgruppe: Klubledere, ungdomsudvalg, børnetrænere
Vi slutter workshop-delen af med frokost og så er det tid til at vende tilbage til det velkendte. Fra kl. 13 er det nemlig tid til anden halvdel af Fodbolden Dag, som består af - helt som du kender det - delegeretmøde. Fredag den 15. december offentliggøres en række forslag, som kommer til behandling på delegeretmødet, ligesom der er valg til bestyrelse og diverse andre poster.

Se hele lørdagens program her

Tilmeld online

Du deltager naturligvis i de dele af den store fodboldweekend, som du har lyst til. Der er mulighed for at plukke løs i den store buffet af klubleder-inspiration - tilmeld online lige her.

Se mere om Nytårskur og Fodboldens Dag lige her

Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation - 06. december 2017, 11:15

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første