MENU

U12-kamp endte 10-9

Houlbjerg/Laurbjerg IF scorede hele 10 mål mod Korsholm IF, da de to hold i sidste uge krydsede klinger i U12 Drenge B-rækken. Alligevel vandt de blot med et enkelt mål.


Houlbjerg/Laurbjerg IF's U12 Drenge B-hold i godt humør i forbindelse med den målrige kamp. Foto: Privat.


Selvom U12-kampe blot varer to gange 30 minutter, så kan der sagtens blive scoret en masse mål. Det er sidste uges onsdagskamp mellem Houlbjerg/Laurbjerg IF mod Korsholm IF et glimrende eksempel på.

Hele 19 gange røg en bold i målnettet, så forestillingen endte med 10-9 til hjemmeholdet.

Hjemmeholdets træner, Nikolaj Hjelmager Kristensen, havde da også svært ved at huske kampens forløb helt præcist.

- Vi starter med at komme bagud, så foran 4-1 og så fulgtes vi meget godt ad. Vi er foran med 4-5 mål midtvejs i anden halvleg, mener jeg, men så bliver det alligevel spændende til sidst, da de laver tre hurtige mål mod slutningen, siger han.

Oplægget til kampen blev faktisk fulgt til punkt og prikke af drengene.

- De skal bare afslutte og score en masse mål, siger Nikolaj Hjelmager Kristensen og tilføjer, at han nok lige skal have en snak med forsvaret.

Alle ville score mål

Johannes Andersen var også til stede under den målrige affære. Han er en del af hjemmeholdets fodboldudvalg. Han var vidne til en indianerkamp af kaliber.

- Det var en kamp, der gik begge veje. Der var meget kontraspil, mange skud på mål og mange skud forbi mål. Det var en underholdende og tempofyldt kamp, hvor begge hold blev trætte.

- Begge holdene taber totalt koncentrationen, for alle vil score mål. Begge holds forsvarsspillere står på den forkerte side af midterlinjen, siger Johannes Andersen.

Målmand ikke ramt på selvtilliden

Han havde især fokus på sin søn, som stod på mål for Houlbjerg/Laurbjerg IF. Selvom sønnike indkasserede ni mål, så har han fortsat mod på at tage målmandshandsker på igen.

- Han havde det fint nok efter kampen. De vandt jo. Jeg har talt med ham og fortalt ham, at det ikke var hans fejl. Han er frisk igen, slutter Johannes Andersen.

Log ind