MENU

466 ungdomshold jagter succes i DBU Jyllands pokalturnering

Pokalfodbold er noget helt særligt. Det vil ikke færre end 466 ungdomshold opleve, når DBU Jyllands pokalturnering for alvor går i gang i denne uge.Det kan være en stor oplevelse at deltage i DBU Jyllands Pokalturnering. I denne uge starter den for alvor op. Foto: Henrik Bjerregrav
Vind eller forsvind. Sådan er det traditionen tro, når DBU Jyllands pokalturnering for alvor bliver fløjtet i gang i denne uge.

466 hold deltager i turneringen, hvor det er hold fra de jyske ungdomsrækker, som har mulighed for at være med.

Af de 466 hold som deltager, er de 352 hold fra drengerækkerne mens 114 hold fra pigerækkerne stiller op. Flest stiller op i U14 og U15 Drenge, hvor henholdsvis 73 og 75 hold er klar til at kæmpe om pokalen.

Ungdomstræner: Pokalfodbold er noget særligt

Et af de hold, som skal i ilden er U16-holdet fra Ebeltoft IF (L4/475) som skal op imod Helsted Fremad IF (L5/488) onsdag. Og holdet fra Djursland ser frem til pokaleventyret.

- Pokalen er noget særligt og noget sjovt. Det er en mulighed for at møde nogle hold, som vi ikke normalt støder på, og det er som om, at det hele lige har lidt ekstra krydderi i sådan en kamp, siger Tom Fisker, som er træner for U16-holdet i Ebeltoft IF.

- Jeg kan mærke på drengene, at de synes, det er fedt at spille med i pokalen. De har lidt denne her fornemmelse af, at ”hold da op, det her er once in a lifetime”, lyder det fra træneren, som glæder sig til at måle sig med Helsted Fremad IF.

- Når vi møder de sædvanlige hold, så kender vi lidt til både deres system og startopstilling. Her er det hele lidt mere ukendt og det er vældigt inspirerende. Men jeg forventer da, at vi vinder, for vi går altid ind til en kamp med det mål at vinde den, siger han.

Du kan læse meget mere om DBU Jyllands pokalturnering her

Drengerækker

Pigerækker


Log ind