MENU

Start sæsonen med lovlige spillere

Har du helt styr på reglerne omkring første kamp i forårssæsonen og har dit hold fået tilgang af nye spillere? Vær særligt opmærksom på de digitale spillercertifikater ved nye og afgående spillere. Få styr på reglerne her.

Aarhus Juniors

Når der igen skal spilles kampe i DBU Jyllands turnering, er det vigtigt at være opmærksom på reglerne i sæsondebuten. Foto: Bob GisselmannNår der bliver taget hul på en ny sæson betyder det ofte, at der bliver rokeret godt og grundigt i spillertrupperne. En del af de spillere, som i efteråret spillede på klubbens bedste hold, må en tur ned på andetholdet - og vice versa. 

I den forbindelse er det dog vigtigt at være opmærksom på de regler, der gælder omkring nedrykning af spillere i den nye sæson.

Vinterpausen = en forlænget weekend

Det forholder sig således, at forårssæsonens første kamp – hvad angår op- og nedrykning af spillere - skal ses i direkte forlængelse af efterårets sidste kamp. En spillers spilleberettigelse i forårets første kamp vil altså afhænge af, hvilket hold han/hun spillede på i efterårssæsonens sidste. 

Populært sagt er vinterpausen altså blot at betragte som en forlænget weekend. 

Ingen bindinger ved klubskifte

Hvis en spiller har foretaget et klubskifte mellem efterårs- og forårssæsonen, er der ingen bindinger i forhold til sæsondebut. Du kan læse nærmere i turneringsreglementet.

I forbindelse med et klubskifte er det vigtigt, at de spillere som kommer til klubben som nye medlemmer, skal have et spillercertifikat med sig - hvis de vel og mærke har spillet i en anden klub i efteråret 2014 eller senere. Spillercertifikatet anmoder den nye klub om hos den gamle klub i KlubOffice - se mere om elektroniske spillercertifikater her. Bemærk, at det vil være smart at oprette en spillercertifikatsansvarlig for din klub i KlubOffice.

Har spilleren spillet for en anden klub i foråret 2014 eller tidligere, skal han eller hun samt den nye klub udfylde en spillererklæring. For spillere under 18 år skal erklæringen underskrives af forældre/værge.

Man kan finde alle regler om klubskifte her.

Yderligere information

Hvis du har behov for yderligere information, kan du kontakte DBU Jylland Turneringer på info@dbujylland.dk eller 8939 9979.

    

Log ind