MENU

Fodbolddommer gav sin lillebror det røde kort

Fodboldloven vandt over søskendekærligheden, da en fodboldspiller fra Sdr. Felding fik det røde kort af sin egen bror i en Serie 6-kamp.Lars Marinussen fik rødt kort af sin storebror i en Serie 6-kamp. Privatfoto


Sdr. Felding-spilleren Lars Marinussen måtte gå i bad før tid efter at være blevet udvist i en kamp mod lokalrivalerne fra Troldhede GIF i efteråret.

Det var dog ikke hvem som helst, som præsenterede Lars Marinussen for det røde kort. Det var nemlig hans egen storebror, Brian Marinussen, der var dommer i kampen.

- Jeg var jo godt klar over, at jeg ville få rødt kort, men han glemte altså at spørge efter mit navn, som man skal. Så efter kampen fortalte jeg ham, at han ikke kunne indberette mig, lyder det grinende fra den sympatiske vestjyde.

Kostede 100 kroner – og en god bøf

Selv om Lars Marinussen fik rødt kort, var situationen ganske udramatisk.

- Jeg havde trukket mit forsvar højt op på banen, men så laver de en stikning, hvor en hurtig angriber skærer ind foran mig i min løbebane, og så fik jeg rødt for at lave en nødbremse. Den var klokkeklar, fortæller Lars Marinussen.

Det røde kort kostede den 44-årige bagerste mand 100 kroner til bødekassen. Det beløb mente Lars Marinussen, at det måtte være hans bror, som skulle betale. Det var jo ham, som havde givet ham marchordre.

- Men det ville han ikke. I stedet inviterede han mig på en god bøf på grillen og et glas rødvin som kompensation, fortæller seriespilleren, som også selv er fodbolddommer.

No hard feelings

Både med- og modspillere kendte til søskendeforholdet, ligesom tilskuerne var klar over, at de to var i familie med hinanden - så der var masse af røg til de to brødre.

- Tilskuerne råbte ”er det det, man kalder søskendekærlighed”, og modstanderne vidste også godt, at det var min bror, der var dommer. De syntes det var lidt ekstra sjovt, fordi jeg jo selv er fodbolddommer og tidligere har dømt dem, fortæller Lars Marinussen, som ikke bærer nag til sin bror.

-  Han dømmer jo bare efter reglerne i situationen, så der er ingen bad feelings. Der havde nok været større ballade, hvis han ikke havde smidt mig ud, lyder vurderingen.

En fodbolddommer måtte af med en god bøf og et glas rødvin, da han gav sin egen lillebror det røde kort i en Serie 6-kamp. Fodboldloven > søskendekærlighed.

Opslået af Jysk Fodbold på 23. marts 2016

Log ind