MENU

Ungdomstræner: Få inspiration af østrigsk træner-ikon

Gilbert Prilasnig deler ud af sin mangeårige erfaring som østrigsk toptræner for ungdomsspillere på både U17-landshold og i Sturm Graz. Få tips til både opvarmning, opbygningsspil og possession for målgruppen U12-U17 trænere. Seminaret holdes i Vejen søndag den 29. januar 2017.

foto: fodboldbilleder.dk

Få inspiration til ungdomstræningen fra østrigsk toptræner (foto: fodboldbilleder.dk)Er du ungdomstræner for U12-U17 spillere?
Kunne du bruge nogle nye fif til træning og kamp?

Så har vi et spændende tilbud til dig i januar. Østrigske Gilbert Prilasnig er sportsdirektør for ungdom samt træner for de bedste ungdomsspillere i SK Sturm Graz. Som tidligere topspiller med 16 landskampe på CV-et samt erfaring som U17-landstræner er han et engageret og inspirerende træner-ikon.

Søndag den 29. januar, kl. 10-13 kan du opleve hans interessante oplæg om østrigsk fodboldfilosofi og ikke mindst tilgangen til ungdomstræning på kunstgræsbanen ved Vejen Idrætscenter. Få helt konkret tips og idéer til træningen med hjem i tasken.

Opvarmning, opbygningsspil og possession

Gilbert Prislasnig forholder sig konstruktivt til aldersrelateret træning og vil formidle gevinsterne ved spillerudvikling videre til dig som træner. Hvorfor udvikler vi spillere? Og hvordan?

Tilmeld dig online lige her:

Program
Seminaret afholdes klokken 10-13 i Vejen Idrætscenter
Søndag den 29. januar 2017
Gilbert Prilasnig, sportsdirektør for ungdomsafdelingen 
og ungdomstræner i SK Sturm Graz, Østrig
Tema: Ungdomstræning
Tilmeld

Seminaret afvikles dels som teoretisk oplæg og dels med praktisk instruktion på træningsbanen.

Tilmelding og pris

Tilmelding kan ske via linket i skemaet oven for eller på mail til Susanne Jensen, koordinator i Region 4, på suje@dbujylland.dk.

Prisen pr. person er 350 kroner.

Timer til opretholdelse af B-licens

Seminaret giver tre timers refreshment til trænere med B-licens.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til seminaret, kan du henvende dig til Susanne Jensen på mail suje@dbujylland.dk eller telefon 8939 9942.

Går dine spørgsmål på det faglige indhold, kan du kontakte klubrådgiver Svend Pedersen på mail svpe@dbujylland.dk eller telefon 2123 5430.

Se også

Trænerseminarer med Jess Thorup, Lars Lungi Sørensen og Gilbert Prislasnic

Trænerseminar med Åge Hareide, Joakim Mattsson og Ove Christensen i Vrå

Trænerseminar med Tonny Hermansen og Ashley Tootle i VildbjergLog ind