MENU

Tank inspiration før forårssæsonen

Åge Hareide, Jess Thorup, Niels Frederiksen og mange flere. Der er rig mulighed for at suge til sig, når nogle af landets allerdygtigste fodboldtrænere lærer fra sig på en stribe DBU Jylland-seminarer i de første måneder af 2017. Få overblikket her.Få fyldt rygsækken med inspiration fra en række topnavne. Foto: Fodboldbilleder.dk

I løbet af de første måneder i 2017 giver DBU Jylland dig mulighed for at tanke ny inspiration til din trænergerning.

Her gæster en række topnavne en stribe af seminarer rundt omkring i det jyske land.

Vi giver dig overblikket her.

Landstræneren gæster Vrå

Allerede fra den 7. til den 8. januar, kan du møde en række spændende trænerprofiler.

Lørdag formiddag er tidligere Superliga- og 1. Divisionstræner, Ove Christensen, på programmet med et oplæg om forsvars- og erobringsspillet, mens også Vensyssel FF-cheftræner Joakim Mattsson og sportspsykologisk rådgiver hos Aab, Martin Langagergaard er på plakaten. 

Om søndagen kan du opleve Åge Hareide, når den danske landstræner giver et indblik i landholdets nye, mere fremadrettede spillestil.

Du kan se weekendens fulde program og beskrivelser af de enkelte oplæg samt tilmelde dig her
.

Få indblik i talentarbejde og fysisk træningMød Hermansen og Tootle i Vildbjerg.
 
Den 14. januar går det så løs i Vildbjerg, hvor DBU Jylland inviterer indenfor til nok et trænerseminar, hvor det denne gang er Tonny Hermansen, som er talentchef i OB, samt  fysisk træner i Fortuna Hjørring og Hobro IK, Ashley Tootle, kigger forbi.

Se hele programmet og tilmeld dig her.


 
Superligatrænere og talentfuld østriger gæster Esbjerg

På hylderne i januar kan DBU Jylland også tilbyd en spændende cocktail i Blue Water Dokken i Esbjerg. 

Den 9., 16. og 30. januar, er der nemlig både de to superligatrænere Jess Thorup og Lars Lungi Sørensen, samt Gilbert Prilasnik, som er ungdomstræner i den østrigske storklub, SK Sturm Graz, på plakaten.

Få det fulde overblik og tilmeld dig her
.

Mød Niels Frederiksen til februar


 
Den 27. februar 2017 er det så U21-landsholdstræneren, Niels Frederiksen, som gæster DBU Jylland med et seminar om holdets målsøgende og direkte spillestil.

Du kan få inspiration til din træning, når den danske succestræner giver et indblik i sine træningsmetoder og forberedelserne til U21 EM 2017.

Læs mere og tilmeld dig her.


Log ind