MENU

Nyt koncept sparker gang i hele klubben

Til marts lancerer DBU Jylland en helt ny type arrangement. ”Verdens bedste fodboldklub” løber af stablen som to konferencer med knap 30 oplæg og en bred vifte af temaer på plakaten og henvender sig til både trænere af alle aldre og klubbens ledere.

foto: Henrik Bjerregrav
Alle klubbens funktioner i én konference under temaet "Verdens bedste fodboldklub" (foto: Henrik Bjerregrav)Nu kan trænere og ledere i din klub i fællesskab komme til fodboldkonference. DBU Jylland stabler til marts et helt nyt koncept på benene med titlen ”Verdens bedste fodboldklub”.

Arrangementet adskiller sig fra andre inspirationsseminarer og -kurser, fordi det dækker en bred vifte af temaer og henvender sig til hele klubben.

- Vi hører ofte, at klubledere og trænere har mange møder og arrangementer at gå til, så vores tanke har været at samle så mange tilbud som muligt på én dag. På den måde kan man få en masse, komprimeret viden om mange aspekter af fodbold på én gang, forklarer Christian Kjær fra DBU Jylland Udvikling.

Få inspiration til at gøre jeres klub til verdens bedste

På konferencen, der afholdes i Tilst den 11. marts og Vejen den 25. marts, kan deltagerne frit vælge sig ind på forskellige temaer efter egen interesse. Og med op mod 30 forskellige oplæg er der noget for enhver smag.

- Vi forestiller os, at flere personer fra den samme klub deltager, fordi det ikke er muligt for én person at nå omkring det hele. Hvis man som klub vil have mest muligt ud af konferencen, foreslår vi, at man kommer nogle stykker, så man kan dele sig op på de forskellige workshops, forklarer Christian Kjær.

Målet med konferencerne er nemlig at give flest mulige input, som klubberne efterfølgende kan tage med hjem og bruge til at justere og udvikle det, der for den enkelte forening er verdens bedste klub.

- Deltagerne vil tage fra konferencerne med rygsækken godt fyldt med inspiration og konkrete eksempler, som kan være med til at gøre deres klub endnu bedre. Som minimum vil klubberne gå hjem med en masse stof til eftertanke, og det er min påstand, at alle klubber vil gå fra konferencerne med ny brugbar viden, siger Christian Kjær.

Ny hjemmeside fungerer som en database

Allerede nu kan man få en forsmag på konferenceprogrammet (dog med forbehold for ændringer) på DBU Jyllands spritnye hjemmeside www.verdensbedstefodboldklub.dk, som pt. er under opbygning og opdateres frem imod konferencerne. Der vil løbende blive offentliggjort nye oplægsholdere, så det er et klik værd at gå ind og kigge.

Hjemmesiden vil efter konferencernes afholdelse blive fyldt med eksempler og oplæg fra arrangementerne, så klubber kan gå direkte ind og plukke det indhold, de har brug for.

Du kan læse meget mere om program og tilmelding her: www.verdensbedstefodboldklub.dk.
Log ind