MENU

Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning for året 2016 her på hjemmesiden. Han berører bl.a. temaer som breddefodboldens fremtid, klubfølelse og udviklingen af nye turneringstilbud.
”Hvis foreningsidrætten vil rumme gruppen af ”nye aktive”, er det nødvendigt at vi som klubber tager højde for nye tendenser i samfundet, og forsøger at tilpasse os. Men der er heller ingen tvivl om, at fodbolden står med en række stærke kort på hånden. Bl.a. viser tallene, at fodbold stadig er klart førstevalg, når forældre skal finde et sted, hvor deres børn kan dyrke idræt.”

Sådan lyder nogle af tankerne fra DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i sin skriftlige beretning for året 2016, som nu kan findes på www.dbujylland.dk.

I beretningen berører Bent Clausen bl.a. emner som udvikling af turnerings- og stævnetilbud, fairplay, respekt og matchfixing, breddefodboldens fremtid, klubfølelse, uddannelse og udvikling og samspillet med kommunerne.

Hele beretningen kan downloades som PDF-dokument her.

På DBU Jyllands delegeretmøde i Herning lørdag den 7. januar 2017 vil Bent Clausen som supplement til den skriftlige beretning sætte fokus på nogle af de emner og temaer, som er vigtige for jysk og dansk fodbold netop nu.

Man kan læse mere om delegeretmødet og tilmelde sig her.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland Kommunikation

Læs også:

Alt om DBU Jyllands delegeretmøde 2017Log ind