MENU

8 fordele ved at være fodboldspiller i julegaveræset

Kun en tåbe frygter ikke det årlige julegaveindkøb. Men hvis du er fodboldspiller, har du det lidt lettere. Vi har samlet otte grunde til, hvorfor vi mener, at din erfaring på fodboldbanerne får dig bedre igennem julegaveræset.


Der er mange fordele ved at være fodboldspiller. Også når du skal på juleshopping. Foto: Henrik Bjerregrav/Grafik: DBU Jylland

1. Du går ikke i sort, når ekspedienten siger: ”Der er helt udsolgt”. Den sætning er du vant til at høre fra holdkammeraterne.

2. Din evne til at skulderskubbe får dig levende igennem køen i Imerco.

3.  Med en serie af højintense løb får du akkurat fingrene i den sidste Lyngby-vase i Salling foran en 88-årig dame med rollator.

4. Du lægger klogt en pause ind efter 45 minutter og ”tager de andre handlende på kondien” de følgende tre kvarter. Rutineret!

5. Kæresten beordrer dig til ti minutters afkøling på en bænk udenfor Matas, efter at du helt hensynsløst og klodset vælter et bord med parfumegaveæsker. Du arbejder med dig selv, og kommer flot tilbage i ”kampen”.

6. Du ved, at det er en fordel at kende egne begrænsninger og beder om at få alle gaverne pakket ind.

7. Med et godt dybdeløb når du at købe svigermors julegave i den anden ende af byen og komme tilbage til din bil inden parkeringsbilletten løber ud.

8. Din erfaring med lunkne discountøl i omklædningsrummet gør dig i stand til at indtage gustne væsker, så du kommer faktisk styrket ud af nærkontakt med et glas lunken gløgg på gågaden.
Log ind