Region 4: Store Fodbolddag udløser initiativpris

John Petersen fra Hammelev SUF modtog onsdag DBU Jylland Region 4’s Initiativpris for sit engagement i klubbens nystartede ”Store Fodbolddag”.

John Petersen, Hammelev SUF (foto: LLN Press)
John Petersen (i midten) modtog den flotte pokal som symbol på Initiativprisen. Pokalen blev overrakt af Jens Chr. Hansen (tv.) og John Møller Pedersen fra DBU Jylland Region 4's bestyrelse (foto: LLN Press).



Store Fodbolddag, gadestævne og Drømmefabrikken.

Hvor John Petersen end befinder sig, er der også visioner og ikke mindst handlinger. Siden 2007 har den dedikerede Hammelev-klubmand trænet ungdomshold og i en årrække også siddet i Fodboldudvalget.

I 2014 tog han initiativ til Store Fodbolddag, som er et arrangement med deltagelse af alle klubbens børnespillere. Formålet er at styrke sammenholdet internt i klubben og på tværs af årgange.

Allerede i 2015-udgaven samlede Store Fodbolddag under John Petersens ledelse 120 børnefodboldspillere, der hele eftermiddagen igennem legede og svedte sig igennem aktiviteter og underholdning.

- Anderledes aktiviteter er vigtige i denne tid, hvor legen med fodbolden ikke altid er nok til at fastholde de unge mennesker, lyder det i Hammelev SUF’s indstilling.

Store Fodbolddag står ikke alene

En afledt effekt af Store Fodbolddag er det store netværk af frivillige hjælpere, som klubben også kan nyde godt af til andre arrangementer.

Blandt John Petersens andre visioner, der er blevet til handling er et gadestævne med deltagelse af otte hold samt et lokalt projekt kaldet ”Drømmefabrikken”, der skal promovere Hammelev både internt og i offentligheden.

Hammelev SUF er med rette stolte af John Petersens arbejde for klubben og nu kan han smykke sig med DBU Jylland Region 4's Initiativpris 2015.

 

Log ind