Hvordan opfatter du os?

DBU Jylland er organisation for breddefodbolden i Jylland. Men hvordan opfatter du os egentlig? For at blive dygtigere har vi behov for dine input. Derfor håber vi, at du vil bruge 5-10 minutter på et spørgeskema. Du kan til gengæld vinde biografbilletter.

Imageanalyse
Vi har brug for dine input for at kunne udvikle vores organisation. Derfor håber vi, at du vil bruge 5-10 minutter på et spørgeskema. Alle deltagere har mulighed for at vinde biografbilletter. (Foto: DBU Jylland)



Hvordan er dit forhold til DBU Jylland? Og hvad forbinder du os med?

Sådan lyder nogle af de spørgsmål, som vi stiller til jyske trænere, ledere, spillere og andre med relationer til den jyske fodboldverden i en helt ny imagemåling.

Man kan deltage i undersøgelsen her.

- Vi håber, at rigtig mange jyske fodboldfolk har lyst til at give os feedback via undersøgelsen, lyder opfordringen fra DBU Jyllands formand, Bent Clausen.

- Tilbagemeldingerne skal hjælpe os med at udvikle vores organisation og sikre, at vi fortsat er i tråd med vores medlemsklubber og de øvrige interessenter omkring jysk fodbold, tilføjer han.

Bureau modtager besvarelserne

For at give målingen den nødvendige objektivitet er det bureauet, Tele-Mark A/S, der bl.a. specialiserer sig i netop kundetilfredshedsanalyser, behovsanalyser og forbrugeranalyser, som modtager besvarelserne på vegne af DBU Jylland.

Den seneste imagemåling af DBU Jylland (dengang JBU) blev foretaget i 2010.

Vind biografbilletter

Alle besvarelser er naturligvis anonyme, og det tager omkring 5-10 minutter at besvare spørgsmålene.

Når man har besvaret spørgsmålene, får man mulighed for at deltage i en konkurrence om gratis biografbilletter for to personer.

Vinderne bliver kontaktet direkte, og din mailadresse vil ikke blive brugt på anden vis end til at kontakte dig, hvis du skulle blive udtrukket.

Undersøgelsen vil være åben for deltagelse indtil tirsdag den 15. december.

Deltag her.


Log ind