Sæsonstart 2015: Så går det løs

Lørdag spilles den første af forårets ca. 20.000 centrale turneringskampe under DBU Jylland. Det sker i Silkeborg.




Vintermørkets sure træningsslid er snart fortid....

Lørdag kl. 11.15 er ventetiden i hvert fald endegyldigt slut for U15 Elite-drengespillerne fra Silkeborg IF og Jetsmark IF  i pulje 511.

Her fløjter dommer Claus Toustrup nemlig op til sæsonens første officielle turneringskamp for de to hold på Silkeborg IF's kunstgræsbane på Ansvej, og det er ikke alene årets første opgør for de to hold. Det er samtidig den første kamp af i alt ca. 20.000 kampe i hele DBU Jyllands centrale fodboldturnering i forårssæsonen 2015 - incl. pokalkampe. 

Søndag spilles sæsonens anden kamp lidt øst for Silkeborg - også i U15 Drenge Elite-rækken.

Det sker på Fredensvang i Viby, hvor AGF tager imod Esbjerg fB i pulje 512.

Få bredderesultater på telefonen

Hvis du ikke allerede har hentet DBU’app’en til din smartphone, så kan det kraftigt anbefales. Den er gratis at downloade, og langt størsteparten af funktionerne er gratis at benytte. 

Med fodbold app'en har du overblikket med dig i lommen. Bl.a. kampprogrammer, resultater og livescore fra de tusindvis af kampe.

I begyndelsen af april kommer der for alvor gang i de øvrige centrale 8- og 11-mandsrækker (rækker med 10 kampe), og senere på foråret følger de regionale aktiviteter efter – ikke mindst alle børnetilbuddene.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland

Læs også:

Sådan offentliggøres puljerne



Log ind